Previziuni pentru saptamana 13-19 Aprilie 2020. Cei mai frumosi bani pe care ii veti face de-a lungul anului

15.APRILIE.2020
Previziuni pentru saptamana 13-19 Aprilie 2020. Cei mai frumosi bani pe care ii veti face de-a lungul anului

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

In aceasta perioada banii pot veni de la cineva drag din familie. E vorba de implementarea unor idei noi, asumarea unor noi responsabilitati la locul de munca

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 16 din anul 2020. Săptămâna 16 din anul 2020 va începe pe 13 Aprilie și se va încheia pe 19 Aprilie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 7, 16, 25 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 16, dar și cei care au cifra destinului 7.

După săptămâna 15 a anului 2020, în care ați avut șanse mari de a vindeca relațiile de familie, în săptămâna 16 este foarte probabil să apară din nou tendința de a vă izola de cei din jur, de a vă ocupa timpul cu spiritualitatea și cunoașterea misterelor lumii. 16 este un număr care are o energie ce trezește înțelepciunea, intuiția și dorința de independență.

Este drept că prin însumarea lui 1 cu 6 obținem 7, un număr spiritual prin esența sa, dar față de energia lui 7, 16 este în plus analitic și filozof. Tot ce este posibil ca în această săptămână să căutați răspunsuri la întrebări existențiale, de genul cine sunt eu?, dar nu este exclus să vă preocupe și bogăția.

Banii pe care îi veți obține în plus în această săptămână pot veni de la cineva drag din familie sau se pot datora implementării unor idei noi,  asumării unor noi responsabilități la locul de muncă. Posibil că aceștia vor fi cei mai frumoși bani pe care îi veți face de-a lungul anului, deoarece la baza dorinței de bogăție financiară va sta dragostea față de semeni, față de cei din familie.

Energia lui 16 nu va lăsa lucurile la voia întâmplării, totul va fi bine planificat, deoarece va aduce cu sine o doză considerabilă de perfecționism. Acesta, îmbinat cu intuiția și încrederea în reușită vor declanșa un val de soluții viabile, care vor fi aplicate cu mult talent, pentru a se obține echilibru și armonie.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi mereu în căutarea unor soluții pentru îmbunătățirea vieții lor și a celor din jur. Toate ideile pe care le vor prezenta societății vor fi mai întâi bine gândite, apoi exprimate într-o manieră amabilă, ceea ce le va face greu de refuzat și de combătut. Acești copii vor cere perfecțiunea de la ei înșiși, dar și de la ceilalți, iar pentru a se convinge că niciodată nu vor greși, vor fi dorinici să studieze, să analizeze și să exploreze noi niveluri de înțelepciune.

Să nu uităm că în ultima zi din această săptămână sărbătorim Paștele ortodox. Vă invităm să citiți și articolul: Vibrația zilei de Paște 19 aprilie 2020. Secrete numerologice despre sărbătoarea Învierii Domnului.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.