Previziuni pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018. Previziuni numerologice, schimbări majore

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: stuff.co.nz

Stop și de la capăt

Schimbări majore în viață, noi începuturi, promisiunea unei vieți mai bune. Săptămâna cu numărul 46 din anul 2018 începe pe 12 și se termină pe 18 noiembrie. În această săptămână vom primi în primul rând energie de la cifra 10 (4+6), dar vom simți și influența cifrelor 4 și 6 într-o măsură mai mică. Cifra 10 este una dintre cele mai populare în numerologie, ea are o energie colosală, care ne face să ne îndreptăm atenția spre propria putere interioară, ca individ. .

 

Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Cifra 10 ne conferă capacitatea de a face schimbări pozitive în viață, însă dacă în săptămâna precedentă dorința de schimbare venea de la sine, acum ea vine din minte, din ego.

Prin urmare, în această perioadă vom fi nevoiți să observăm ce trebuie să schimbăm la noi înșine, pentru a evolua.

Numărul 10 amplifică dorința de a învăța ceva nou și folositor pentru propria persoană. Acest număr ne pune în mișcare, practic el face trecerea de la visare (cifra 9) la acțiune (cifra 9), conștienți fiind de faptul că fiecare acțiune întreprinsă reprezintă cauza reușitei sau nereușitei în viață.

Prin urmare, în săptămâna 46 din an vine vremea schimbării, vom începe acum un nou ciclu din viața noastră, care va dura timp de 9 săptămâni.

Ar fi bine ca acum să încercăm să rezolvăm anumite probleme mai vechi, pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții. Desigur, aici au o influență deosebită și cifrele 4 și 6, care aduc putere de muncă, dar și dorință de a avea un trai mai bun.

Cifra 10 reprezintă rezultatul a ceea ce am învățat în ultimele 9 săptămâni, respectiv în lunile septembrie și octombrie 2018. Iar ca urmare a experienței pe care am dobândit-o în săptămâna 45 (5-11 noiembrie), acum cifra 10 ne va putea aduce într-un punct în care va trebui să renunțăm la vechile convingeri, să ne deschidem mintea pentru a primi idei și concepte noi.

Numărul 10, fiind un număr par, ne orientează atenția înspre exterior, ne stimulează creativitatea și inteligența, astfel încât acum nu vom mai putea fi mințiți prin media, politică etc.

Pe de altă parte, cifra 10 fiind reprezentarea codului binar ne va spori capacitatea de a primi mai multă informație prin intermediul internetului.
De asemenea, copiii născuți în această săptămână vor manifesta tendința de a studia, de a se informa, de a petrece timp îndelungat în fața calculatorului, ceea ce nu tot timpul va fi pe placul părinților. Însă acesta va fi modul în care ei vor evolua, de aceea vor trebui priviți cu detașare, la urma urmei acum suntem în  epoca digitală. Ar mai fi de amintit faptul că numărul 10 îi va face pe copiii născuți în săptămâna 12-18 noiembrie să vadă lumea în alb și negru, să fie extrem de selectivi cu cei din anturaj, perfecționiști.

Cu toții vom avea în această perioadă sentimentul că ne putem ajuta pe noi înșine, ceea ce va duce la o detașare de familie, echipa de la locul de muncă, prietenii din anturaj.

Să nu uităm totuși de faptul că cifra 1 reprezintă egoul, de aceea mulți dintre noi vor avea tendința de a deveni aroganți, mândri. Însă acest fapt va declanșa o selecție în cercul de prieteni, vom rămâne alături doar cu aceia care ne apreciază la adevărata valoare, ceea ce va fi benefic pe termen lung.

Simbolul lui 10 în această săptămână este format dintr-un cub (cifra 4) și o stea cu 6 colțuri (cifra 6). Prin urmare, energia pe care o vom resimți va fi o combinație între echilibru și stabilitate. Pe de altă parte, datorită cifrei 6 în săptămâna 46 nu ne vom simți forțați să muncim până la epuizare, așa cum ne-ar putea face să acționăm cifra 4, ci vom reuși să păstrăm echilibrul între muncă și relaxare.

Vom fi avantajați dacă vom face efortul de a ne detașa de trecut, de a ierta greșelile pe care le-am făcut, pentru a ne îndrepta cu entuziasm către viitor.

Numărul 10 are o energie similară cu a zodilor Berbec și Pești, care aduc dorința de acțiune, dar și înțelepciunea de a face alegeri potrivite.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  6
VOTURI
3185
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VARSATOR horoscop DRAGOSTE, iubire, copii
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE în 2019 vă veți îndrăgosti brusc de o persoană din cercul
Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca IEPURE. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.