Previziuni pentru săptămâna 10-16 decembrie 2018. Pasiune și spontaneitate în dormitor

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com

Va crește sau nu temperatura în dormitor, fanteziile amoroase își vor găsi rezolvarea

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 10-16 decembrie 2018, pentru a te organiza mai bine

 

Săptămâna cu numărul 50 din anul 2018 începe pe 10 decembrie și se termină pe 16 decembrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 5.

Cei care sunt născuți în zilele de 5, 14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

Noi începuturi, practic se schimbă radical frecvența de vibrație, pătrundem pe tărâmul misterelor și al aventurilor.

Săptămâna 50 ne promite o perioadă de trezire la viață. Vom simți că prindem aripi, practic vom evada din “cutia” lui 4 și vom beneficia de mai multe oportunități, aduse de energia stelei cu 5 colțuri, care este specifică cifrei 5.

Cu cât vom reuși să fim mai atenți la ceea ce se petrece în jurul nostru, să fim mai prezenți și mai spontani, cu atât mai mult vom începe să ne apreciem abilitatea de a ne adapta la schimbare.

Ar fi bine să încercăm să ne înțelegem mai bine emoțiile și gândurile, pentru că intuiția va fi la cote maxime.

Ni se vor deschide acum noi drumuri, iar întrebarea pe care va trebui să ne-o punem este ce acțiuni va trebui să demarăm, pentru ca la finele ciclului de 10 săptămâni guvernate de cifra 5 să constatăm că am progresat.

Nu trebuie să ne stresăm prea mult, să nu uităm că noul drum abia începe și nu vom reuși chiar din prima săptămână să organizăm toate piesele puzzle-ului (oportunități) pe care Universul ni le oferă.

Săptămâna 50 aduce în prim plan energia schimbărilor bruște, dezvoltarea neașteptată, liberul arbitru și spontaneitatea. Neîncrederea, teama de a lua decizii majore vor fi inevitabile, însă dacă vom reuși să ne lărgim perspectiva și să ne întărim încrederea în noi înșine, vom fi avantajați.

Pentru cei care desfășoară afaceri proprii, urmează o perioadă de 10 săptămâni în care se vor vedea rezultatele muncii depuse de la începutului anului și până acum. Tentația de a investi în proiecte care promit câștiguri peste noapte va fi mare, însă aici recomandăm prudență, pentru a nu pierde toate economiile pe o iluzie.

Relațiile sentimentale vor cunoaște o evoluție rapidă, partenerii de cuplu se vor regăsi unul pe altul, vor începe să decopere noi valențe ale iubirii, de data aceasta la nivel carnal. Șanse mari de împlinire a unor fantezii amoroase, pasiunea nu va cunoaște limite.
Copiii născuți în această săptămână vor fi entuziști, optimiști, unii posibil că vor avea capacitatea de a interacționa cu lumile paralele. Se pot naște acum clarvăzători, telepați, pentru că este deschisă poarta Universului spre paranormal.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,6  5
VOTURI
3193
4.60
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.