Numerologie VIP: Connect-R, talent și carismă de invidiat

03.APRILIE.2018
Numerologie VIP: Connect-R, talent și carismă de invidiat

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:youtube.com

Connect-R este cântăreț de hip hop, dance, pop, jurat la concursul Next Star și actor de etnie romă din România. Prin calcularea cifrei destinului și a

matricei numerologice, s-au identificat unele aspecte din viața profesională a artistului. Atât cifra destinului cât și matricea numerologică se pot afla printr-un calcul ce presupune adunarea tuturor cifrelor din data nașterii (ziua, luna și anul nașterii)

Connect-R s-a născut sub vibrația cifrei 8 a destinului, ceea ce-l face să să se bucure de un corp atletic și să fie deosebit de carismatic. Ambiția de care dă dovadă îl ajută să se impună în fața celor din anturaj și să facă lucrurile să meargă bine în echipă.

Loading...

În familie Connect-R se implică exemplar, fapt dovedit atunci când fiica sa a avut probleme de sănătate și a lăsat deoparte totul pentru a se îngriji de vindecarea acesteia.

Odată cu alegerea numelui său de scenă Connect-R , Ștefan Relu Mihalache a schimbat vibrația numelui de la 1 la 11. Această schimbare de vibrație a adus în viața sa noi provocări, numărul 11 l-a înzestrat cu o nouă misiune spirituală, în afară de cea pe care i-a dat-o vibrația interioară 9 (ziua de naștere).

DE INTERES: Numerologie Vip - Anda Adam curaj și perseverență

Numele Connect-R ne atrage atenția prin silaba CO - care atrage succes pe plan financiar și material; NNE care corespunde triplei de 5 – îi sporește intuiția, îl ajută să nu facă greșeli și să ia decizii bune; iar întregul nume îndeamnă ca toate acestea să fie conectate cu R (Relu, numele său de botez). Cu un astfel de nume, ar fi fost imposibil să nu devină o vedetă a scenei artistice.

Matricea sa numerologică este vibrantă, chiar dacă îi lipsește cifra 4 (sănătatea), acest aspect este compensat de combinația 2-6-888, care îi susține vitalitatea, tinerețea și îl înzestrează cu șarm.

Vectorul creativității este cel mai puternic din matricea sa: 7-888-99 și arată clar faptul că talentul său înnăscut are toate șansele să fie valorificat la maximum, ceea Connect-R deja a demonstrat prin succesul său răsunător.

Matrice numerologică Connect-R

connect-r-matrice-numerologica

loading...
2128
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii
Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.