Numerologia VIP - Lora, bomba sexy a muzicii românești

25.APRILIE.2018
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: urban.ro
Analizând cifra destinului și matricea numerologică se poate realiza o mică descrieră cu privire la reușitele din plan profesional. Laura Petrescu, cunoscută

sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel, jurată în cadrul concursului Next Star și vedetă de televiziune din România. În continuare se vor analiza cifra destinului și matricea numerologică ale Laurei Petrescu

Laura Petrescu și-a ales numele de scenă Lora, trecând astfel de la vibrația lui 7 la vibrația cifrei 1, care îi garantează un loc de top pe scena artistică românească.

Lora este o artistă generoasă cu fanii săi, îi răsfață prin sutele de poze cu care încinge internetul.

Loading...

Lora este o femeie decisă să aibă succes, totul este scris în destinul său, energia vectorului 2222-5-88 o susține să reușească în tot ce ține de planul social, scena artistică, relațiile cu publicul, lucrul în echipă. Este de o creativitate de admirat, aspect susținut de energia vectorului 7-88-9, care este cel mai puternic din matricea sa numerologică.

DE INTERES: Numerologia vip - Laura Cosoi, actrița descurcăreaţă, puternică şi agilă

Pasiunea sa pentru aventură vine atât de la cifra destinului 5, cât și de la combinația 2222, care o înzestrează cu un corp fizic plin de vitalitate și dornic de senzații tari, în special pe plan afectiv.

Secretul frumuseții sale nu se datorează doar alimentației sănătoase și sportului, ci și vibrației interioare 5 (ziua de naștere 23), care este la fel cu cifra destinului. Acest lucru atrage asupra Lorei o energie tumultoasă, pe care artista o consumă atât pe scenă, cât și la concursuri sportive ca Exatlon, Asia Express.

Partea negativă a cifrei 5 posibil să-i creeze și unele probleme Lorei, legate de vicii, amor, scandaluri pentru care s-ar putea să fie nevoită să cheltuie bani grei ca să le mușamalizeze.

Nu este deloc simplu să ții pasul cu Lora, este o mare iubitoare de libertate, are o energie inepuizabilă, adoră petrecerile. Lora este una dintre acele persoane care pot să realizeze ceva nou într-un domeniu de activitate. Cifrele 2222 din matricea numerologică o înzestrează cu anumite puteri paranormale, de care Lora este mai mult sau mai puțin conștientă.

Pe de altă parte, având în vedere că Lora beneficiază de energia vectorului 33-5-7, artista își va atinge mereu scopurile și va continua să ne surprindă prin felul său de a fi.

Matrice numerologică Lora:

lora-matrice-numerologica

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
2525
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

KUA 6 - FILOZOFUL
Persoana care are KUA 6 are o putere interioară și o voință de nezdruncinat. Se impune ușor
Horoscop 2019 RAC BANI. Rac 2019 cariera, profesie, loc de muncă
Horoscop 2019 Rac: La nivelul capitolului financiar se respectă trendul apărut în 2017-2018,
Direcții Feng Shui
Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.