Combinații de zodii cu karmă pozitivă. Adu fericirea în viața ta!

2237
4.00
SHARE

Cupluri karmice din zodiac împlinite în dragoste. Cele mai reușite combinații de zodii.

Fiecare om are experienţe pe care le-a trăit, acțiuni și gânduri pozitive sau negative, ceea ce constituie karma sa din viață

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

Sunt relații karmice în care partenerii simt că au găsit fericirea supremă, că sunt predestinați unul altuia.

Relații karmică pozitive care ajută partenerii să evolueze, să se completeze reciproc.

BERBEC-Leu: aventuroși, dominatori, energici, independenți, iubitori de libertate, foarte sociabili. Cuplul războinicilor, în această relație fiecare partener simte că trăiește prin celălalt.

TAUR-Capricorn: cuplul care poate zidi imperii, care descoperă în celălalt ceea ce are nevoie. Încredere reciprocă, înțelegere de minune pe plan intim, ambii trăiesc fiecare secundă ca și cum ar fi ultima.

GEMENI-Balanță: o relație magică, fiecare partener are un mod de gândire revoluționar. Pe plan erotic nu lipsește adrenalina, îndrăzneala și curiozitatea, spontaneitatea în acțiuni.

RAC-Fecioară: cuplu de liniște și echilibru interior. O relație romantică, cu multă iubire, bogată în momente de afecțiune. Unul dintre cele mai potrivite cupluri din zodiac, partenerii sunt asemena unei viori care este bine acordată.

LEU- Săgetător: o relație plină de aventură, libertate și plăcere. Sexul este grozav, spontan. Dinamism și încredere, înțelegerea partenerului doar din priviri. Împăcările sunt furtunoase și fac ca totul să fie șters cu buretele.

FECIOARĂ-Taur: relație durabilă și onestă. Cel mai fericit cuplu din Horoscop, acești nativi se susțin, muncesc împreună pentru ceea ce își doresc. Șanse mari de a trece peste orice obstacol în timp.

BALANȚĂ-Vărsător: o relație specială, fiecare partener știe ce își dorește de la celălalt. Cei doi se vor simți atrași de filosofia de viață a partenerului. Încredere oarbă, înțelegerea partenerului doar din priviri.

SCORPION-Capricorn: o relație ce radiază o energie intensă, Scorpionul se îndrăgostește de sensibilitatea, onestitatea și potențialul Capricornului, iar acesta de susținerea și hotărârea partenerului.

SĂGETĂTOR-Berbec: un cuplu pătimaș. Ambii partenerii au în sânge dorința de aventură, spiritual de competiție, distracția, voia bună și umorul sunt mereu la ei acasă. Cel mai rezistent cuplu din horoscop.

CAPRICORN-Fecioară: perechea perfecta. Capricornul este o fire ambițioasă, care va găsi la Fecioară susținere și încredere. Relație dominată de erotism, de o dorință de a depăși anumite limite, ceea ce duce la sincronizare.

VĂRSĂTOR-Gemeni: acești parteneri vor cunoaște cele mai excentrice trăiri. Atracția provocării, riscul, lipsa rutinei.. Relația erotică cunoaște cele mai excentrice senzații, fiecare vine cu idei, iar rezultatul este unul ...”wow”.

PEȘTI-Scorpion: cel mai frumos cuplu din Horoscop. Relația dintre Pești și Scorpion se manifestă asemenea unei legături de familie, de prietenie, de iubire. Totul este predestinat pentru acest cuplu, unul fără celălalt nu este posibil.

Sursă foto: bloghappens.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul

4  4
VOTURI

Pe același subiect

HOROSCOP AZI 23 februarie 2018
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Citește articole din categoria

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.