Cum să faci dragoste bine cu o femeie din zodii de apă și ce plăceri are

1638
5.00
SHARE
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Timidă, senzuală, imaginativă? Femeile din zodiile de apă iubesc să facă dragoste diferit, dar la fel de intens

Zodiacul sexual, tendințe sexuale diverse, comportament afectiv în funcție de semnul zodiacal.

DE INTERES: Cele mai bune soții în funcție de zodie

Pentru a avea o viață sexuală împlinită, partenerii își doresc să-și satisfacă plăcerile și fanteziile reciproce. Femeile din zodii de apă iubesc să fie iubite, alintate, băgate în seamă.

RAC – îi place să fie tratată cu gingășie, să îi spui șoapte la ureche, să îi vorbești și vulgar, dar tot pe un ton excitant. Adepta clasicului, are însă și o fantezie, aceea de a face dragoste pe un pat plin cu petale de trandafir. Se va implica total pentru a-și satisface partenerul, dar nu are instinctiv momente de imaginație, trebuie să i se spună ce să facă. Îi este rușine să se dezbrace în public, în fața bărbatului, să facă sex oral, îi place ca totul să i se cuvină.

SCORPION – pasională, are un magnetism care frizează hipnoza, instinctul îi dictează comportamentul. Se bucură de orice detaliu: respirație, transpirație, tremur, senzație de rece și fierbinte în același timp etc. Intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice. Adoră să încerce lucruri noi, aici includem și jucării, cât și parteneri noi. Îi plac provocările, mai ales cele referitoare la sexul în public, fără niciun fel de inhibiţii.

PEȘTI – are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. O incită bărbații în uniformă, mai ales dacă te mai și opui, deja se dezlănțuie peste tine. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice, dar toate acestea se vor desfășură departe de copii, când intervin aceștia uită de romantism și de dorințele ei. Este foarte sensibilă la dezmierdări, îi place la nebunie când i se face masaj la tălpi.

Sursă Foto: pbs.twimg.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul

5  2
VOTURI
SUBIECTE SIMILARE: SEX PEȘTI RAC SCORPION ZODII

Pe același subiect

CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.