Zodia Taur și postul Paștelui 2017

Zodia Taur și postul Paștelui 2017
Pentru zodia Taur sau ascendentul în zodia Taur este momentul unei analize foarte riguroase a întregii existențe, dar și o amplificare a trăirilor interioare.

Vezi mai multe previziuni pentru această perioadă în articolul ZODIACOOL. Venus, retrogradează prin casa a XII-a și va aduce o nevoie acută de izolare, de retragere din lumea reală și de căutare a înțelesurilor mai adânci ale vieții. Este un timp al apropierii de Dumnezeu, al apropierii de un nou ideal, de viața spirituală. Este un adevărat moment de iluminare pentru tine și lucrurile vor fi mult mai clare începând cu luna mai a anului viitor.

Previziuni TAUR / ASCENDENT ÎN TAUR

Influența retrogradării planetei Venus

Faci acum cunoștință cu un flux continuu de energie ce îți va solicita toate resursele interioare. Este momentul unei analize foarte riguroase a întregii tale existențe.

În primă instanță nu o să-ți dai seama când o să te îndepărtezi de ceilalți, dar odată cu trecerea lui Venus în Pești, vei observa că ceilalți te evită. Vor fi și multe situații tensionate: multe bârfe, intrigi și gelozie.
Pe parcursul acestei retrogradări o să-ți pui întrebarea: ”Se merită să faci atâtea eforturi pentru ceilalți?” Răspunsul va fi simplu de găsit odată cu apropierea de Sfintele Paști.

Așa cum Iisus a făcut atâtea pentru noi, este de datoria noastră să facem la fel, doar cu o condiție: să nu fim luați de proști.

>> Recomandări astrologie pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.