Zodia Pești și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Pești și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Zodia Pești sau ascendentul în Pești va întâmpina ispite financiare în această perioadă, dorința acestuia de a cheltui va fi amplificată. Află mai multe

previziuni astrologice și soluții ZODIACOOL. Venus, în retrogradare pe casa a II-a, va amplifica dorința de a cheltui, de a face risipă pe lucruri care nu merită acest efort financiar. Doar pentru că ați primit promisiuni de colaborare, nu se merită să vă lăsați vrăjiți de tentațiile momentului. Odată cu luna aprilie acele colaborări vor înceta și, astfel, veți fi puși în situația de a găsi o soluție pentru problema financiară.

Previziuni PEȘTI / ASCENDENT ÎN PEȘTI

Partenerul va avea și el un cuvânt de spus legat de această situație tensionată, iar de aici până la o eventuală despărțire nu mai este mult. În plus, Mercur va retrograda și ea imediat după și va accentua această situație conflictuală.

Odata cu această retrogradare se recomandă să nu mai faceți “binefaceri celor dragi”, pentru că riscați să rămâneți cu pagubă.
Atenție la buzunare și la genți, pentru că sunteți expuși și la astfel de pierderi. Cu această ocazie universul vrea să atragă atenția că “Nu tot ce zboară se mănâncă”.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.