Zodia Leu și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Leu și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Nativilor din zodia Leu sau celor care au ascendent în Leu li se recomandă călătoriile în străinătate pentru a cunoaște noi tradiții, datini, obiceiuri.

Vezi în articolul ZODIACOOL și alte recomandări pentru această perioadă. Venus în mișcare retrogradă prin casa a IX-a este o energie ce vă poate aduce în preajmă ghizi spirituali, mentori, diferite învățături. Voi trebuie să recuperați la capitolul dezvoltare profesională și spirituală. Puteți să vă treziți din “iluziile unei dulci iubiri” cu buzunarele goale, dorind să primiți la rândul vostru ceea ce oferiți. Sunt șanse ca în aceste călătorii să întâlniți pe cineva nou, să vă îndrăgostiți de acea persoană la prima vedere, dar nu vă va putea urma.

Previziuni LEU/ ASCENDENT ÎN LEU

Partea amoroasă este și ea pusă la încercare, experimentați sentimente și senzații noi, pe care nu o să le mai trăiți decât peste 147 de ani. Totul ține de modul în care o să percepeți realitatea.
Acum sunteți dornici de iubire, de a fi apreciați și, din acest motiv, puteți călca în anumite capcane ale vieții.

Este recomandat ca în această perioadă să evitați jocurile de noroc și tot ceea ce poate produce dependență. Va fi o perioadă dificilă, nervii vă vor fi întinși la maximum, dar Dumnezeu nu vă dă niciodată mai mult decât puteți duce.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.