Zodia Capricorn și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Capricorn și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Zodia Capricorn și ascendentul în Capricorn vor fi puși pe drumuri. Pot apărea probleme financiare, repercursiunile ignoranței se vor resimți în portofele.

Citește mai multe previziuni astrologice, dar și soluții ZODIACOOL pentru această perioadă. Venus, în mers retrograd, începând cu 4 martie va afecta casa a IV-a, a căminului, a familiei. Dacă aveți de făcut reparații prin casă ar fi cazul să le acordați atenție sporită pentru a nu avea parte de “surprize“: inundație în casă, scurt circuit și pierderi de gaz. Pozitiv, Venus retrograd poate să vă aducă un chilipir, să faceți o investiție pe termen lung pentru următorii 8 ani.

Previziuni CAPRICORN / ASCENDENT ÎN CAPRICORN

Începând cu luna aprilie majoritatea nativilor Capricorn vor fi puși pe drumuri. Veți fi nevoiți să reînnoiți unele contracte, să susțineți unele examene (examen auto). Atenție la ceea ce veți spune pentru că se poate interpreta. Fiți expliciți și nu lăsați loc de interpretare în cuvintele voastre.
Dacă veți fi nevoiți să vă deplasați pe distanțe foarte mari, se recomandă să faceți verificări înainte: la actele mașinii, la mașină, la actele voastre. Pot apărea probleme financiare, repercursiunile ignoranței se vor resimți în portofele.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.