Zodia Berbec și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Berbec și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

În această perioadă, zodia Berbec sau ascendentul în Berbec va avea parte de o perioadă furtunoasă, motiv pentru care se recomandă atenție sporită. Află

mai multe soluții și recomandări în articolul ZODIACOOL. În prima parte a acestei perioade furtunoase o să-ți dorești să faci curațenie în suflet, în casă, în familie, printre prieteni și colaboratori. Poate chiar vei lua decizia radicală de a părăsi țara, mergând pe premiza “ Schimbi locul, schimbi norocul”. Ai dreptatea de partea ta, dar vezi numai ceea ce ceilalți au greșit și îți ignori propriile fapte.

Previziuni BERBEC/ ASCENDENT ÎN BERBEC

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

Odată cu trecerea lui Venus în Pești totul va fi foarte clar, vei observa unde a intervenit ruptura, sperăm însă că nu va fi prea târziu. După un război crunt nu vor mai fi mulți care să îți accepte scuzele sau părerile de rău.
Starea de sănătate se va agrava pe un fond nervos de depresie, de gelozie, de ură. Mulți nu vor rezista acestui chin emoțional și vor abandona lupta, dar oricum vor fi nevoiți să revină și să o ia de la capăt. Toate problemele sentimentale din ultimii 8 ani se vor abate peste tine, de aceea ai nevoie de multă răbdare, prudență și chibzuință. Legătura cu Dumnezeu, cu Universul este pronunțată, așa că profită.

În concluzie: atenție la ceea ce spui, pentru că totul va fi decisiv, nu va mai fi o a doua șansă astrologică, decât doar de la Dumnezeu.

Influența retrogradării planetei Venus

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.