Zodia Balanță și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Balanță și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

În postul Paștelui, zodia Balanță sau ascendentul în Balanță va întâmpina diverse probleme, menite să distrugă liniștea familiei. Descoperă

previziunile specialiștilor ZODIACOOL pentru a avea grijă de căminul tău. Venus, guvernatoarea voastră, în mers retrograd prin casa a VII-a va aduce o energie care va amplifica disconfortul deja existent în cuplu. De la începutul lunii februarie, Jupiter a retrogradat de la voi din domiciliu și v-a scos la suprafață unele neplăceri legate de partener. În plus, a făcut aspect cu Marte și Uranus din această casă a partenerului.

Previziuni BALANȚĂ / ASCENDENT BALANȚĂ

Sunteți nemulțumiți de modul în care sunteți tratați, de modul în care vă apreciază copiii eforturile voastre de a-i susține.
În această situație de disconfort, nici starea de sănătate nu va fi prea bună. Opoziția dintre cei doi aștri ai binefacerii Universale are menirea să vă evidențieze rolul important pe care îl aveți în gestionarea relației.
Vor exista și cazuri în care veți încerca să vă impuneți propriile păreri cu forța, dar nu se recomandă să faceți acest lucru.

În concluzie, acolo unde lucrurile nu mai merg deloc, se recomandă mai întâi o analiză.
Dacă nu găsiți soluția, se recomandă o separare, iar acolo unde ați găsit o rezolvare la acele divergențe este bine să mergeți într-o vacanță și să vă consolidați cuplul.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.