Top 10 cele mai “hot” combinații de zodii - Horoscop amoros

26.DECEMBRIE.2018
Top 10 cele mai “hot” combinații de zodii - Horoscop amoros
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: publinews.gt
Descoperă topul celor mai tari zodii în dormitor, cum de se potrivesc atât de bine. De câte ori ai întrebat la o întâlnire: în ce zodie ești? Dar oare

potrivirea fizică este scrisă în astre? Cu siguranță că fiecare dintre noi am observat că avem o chimie mai mare cu anumite zodii decât cu altele. Compatibilitatea astrologică ne ajută să facem alegeri potrivite în dragoste. 10. Fecioară-Taur: Taurul este cel mai îndrăzneț în această combinație. Senzualitatea venusianului Taur va fi bine primită de timida Fecioară, care va reuși să se deschidă și să i se ofere pe tavă.

9. Berbec-Balanță

Când aceștia doi se întâlnesc în așternut, de fiecare dată ies scântei toată noaptea. Libidoul Berbecului îi curge prin vene, în timp ce Balanța menține ritmul constant și intuiește exact ce acesta își dorește.

Loading...

8. Rac-Capricorn

Polii opuși se atrag când vine vorba despre dragoste, nu-i așa? Obrăznicuțul Capricorn nu duce lipsă de imaginație, ideile sale îndrăznețe sunt asimilate de iubitorul Rac, care îl ajută să le pună în practică, încingând dormitorul.

7. Leu-Gemeni

O relație perfectă de contopire amoroasă. Ambele zodii se excită mai întâi la nivel psihic, apoi fizic. Geamănul își exprimă pasionalitatea prin cuvinte provocatoare și șoapte dulci, iar Leul cade pe spate la auzul acestora. Nu este exclus să experimenteze și amorul prin telefon.

6. Leu-Berbec

Focul se întețește, temperatura crește în dormitor. Probabil că acesta este cel mai pătimaș cuplu, care confirmă că cea mai bună partidă de amor este după o ceartă. Dar oricât de mult s-ar contrazice, finalul va fi fericit pentru ambii parteneri.

5. Vărsător-Săgetător

Stinge lumina, jos hainele... ambele zodii sunt îndrăznețe în dormitor. S-ar putea să le placă să joace roluri, asistentă-pompier, pisicuță-cățeluș etc. Sunt versatili, nu-și pun limite, fac tot ce le trece prin cap.

DE INTERES: COOLOVE, zodiac afectiv

4. Gemeni-Vărsător

Iată cuplul care rupe patul...la propriu. Imaginația depășește orice limită, iar focul pasiunii se întețește cu fiecare atingere, sărut. Bine ar fi ca aceștia doi să se întâlnească în camere de hotel antifonate, deoarece pot deveni extrem de gălăgioși.

3. Scorpion-Berbec

Dragostea devine magică când aceștia doi ajung unul în brațele celuilalt, se tachinează și luptă să domine. Cum niciunul nu cedează, în final fac un amor nebun și ambii parteneri vor fi extrem de satisfăcuți.

2. Gemeni-Săgetător

Oriunde, oricând, oricum... Hormonii o iau razna, spiritul de aventură ia proporții inimaginabile. Oricât de mult s-ar hârjoni în pat, tot mai au „chef de una scurtă” înainte de a pleca la muncă.

1. Scorpion-Vărsător

Ia-mă de păr și sărută-mă...excitația ajunge repede la cote înalte, amorul devine uimitor, desigur Scorpionul va domina jocul amoros, în timp ce curiosul Vărsător va fi deschis să experimenteze ceva nou.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,73  11
VOTURI
12062
3.73
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.