Acolo unde există dragoste, există și teama de eșec. Karma zodiilor de aer

1621
SHARE
5.00
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Fiecare acțiune - fizică sau spirituală - are în mod inevitabil o urmare, una profundă, când vorbim de karmă

În cupluri, conceptul de karmă nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

O relație karmică negativă extenuează partenerii, întrucât aceștia au multe divergențe, dar totuși stau împreună, deoarece simt că au multe de învățat.

Karma GEMENI este Scorpion

Nativul Gemeni întotdeauna va crede că Scorpionul vrea să îl umilească. Este cel mai distructiv cuplu, fiecare va înțelege ceea ce va dori, de aceea partenerii se vor sabota de la început. Copiii lor însă vor avea cumpătare, intuiție. Totuși, acest cuplu poate face strategii militare și politice, poate crea planuri malefice, cu succes maxim.
Totul despre Relația karmică Gemeni - Scorpion

Karma BALANȚA este Capricorn

Aproape zilnic, Balanța este demoralizată de Capricorn: îi trezește suspiciuni, o sabotează sentimental, o demoralizează, nu îi oferă încredere, și, de cele mai multe ori, problemele în acest cuplu pleacă de la raporturile intime. Capricornul va suferi după ce relația se va rupe și va căuta un nou partener, care să se ridice la standardele Balanței.
Totul despre Relația karmică Balanță-Capricorn

Karma VĂRSĂTOR este Rac

Vărsătorul este deranjat de momentele dese de interiorizare a Racului, dar și de manipularea cu care încearcă să-l influențeze, controleze. Naivitatea Racului, devine agasantă pentru Vărsător, acesta își dorește un partener care să nu se mai plângă toată ziua de absolut orice. La început există atracție fizică, însă pe măsură ce timpul trece, cei doi vor căuta să se evite și de cele mai multe ori vor divorța.
Totul despre Relația karmică Vărsător - Rac

Sursă Foto: noticiasaominuto.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL PENTRU A-ȚI OFERI CONȚINUT PREFERAT:

5  5
VOTURI

Pe același subiect

CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 13 decembrie 2017
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2017. Termeni.