HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 28 decembrie 2018

28.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 28 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 28 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 28 decembrie 2018: Dificultățile materiale împiedică

achiziționarea celor necesare. Banii vor sosi, dar este nevoie de creativitate... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 28 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: În această zi un ajutor sau o sumă de bani poate intra în cont, aceasta va acoperi unele cheltuieli. Totuși, sănătatea poate fi pusă în balanță cu reputația, imaginea, banii.

Se pare că reușitele profesionale nu vor îndepărta o problemă medicală. Atenție la obiectele ascuțite care pot provoca răniri pe corp.

Loading...

HOROSCOP Taur

Orice strategie pe care o vei implementa acum se pare că îți va oferi rezultate bune chiar dacă se schimbă regulie inițiale. Evident efortul va fi maxim, nimeni nu va veni să îți preia responsabilitățile de pe umeri, dar pe viitor, când vei face o radiografie a situației de acum, vei observa cât de mult s-a meritat.

HOROSCOP Gemeni

Cei din anturaj, colegii, prietenii observă corectitudinea de care dai dovadă, vei primi o provocare care te va costa timp, energie, resurse, poate chiar și reputația. Se observă un oarecare șiretlic, dar la final cel care te-a provocat își va arăta adevăratele intenții.

HOROSCOP Rac

Astrele aduc, cel mai probabil, persoane noi în jur, dacă ești în poziția de șef, sunt șanse mari să optezi pentru a angaja o secretară atrăgătoare, contabilă. Deși dragostea va fi la prima vedere, nu va fi deontologic și va trebui să te abții. Pe de altă parte, alegerea rămâne la latitudinea ta.

HOROSCOP Leu

În această zi s-ar putea să simți că trăiești pe muchie de cuțit. O situație destul de instabilă este pe cale să apară pe partea profesională, de aceea nu te grăbi să iei o decizie finală, amână totul pe altă zi. După această experiență intensă se întrevede posibilitatea să manifestați tendința de a-ți ajuta mai mult partenerul iubit.

HOROSCOP Fecioară

Energia pozitivă a zilei va amplifica sentimentele de dragoste, se pare că azi vei căuta să petreci cât mai mult timp alături de cel drag. În plus, nu te vei zgârci când va veni vorba de un cadou pentru persoana iubită. Pe partea de sănătate zodiacool.ro îți recomandă atenție la cum circuli, în trafic pot să apară situații neașteptate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.