HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 26 octombrie 2018

26.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 26 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 26 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 26 octombrie 2018: Satisfacții pe plan.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 26 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Ți-ar plăcea să te poți bucura azi de o reușită, sfera cunoașterii, a dinamismului, a excentricității este activată, însă vin în actualitate unele probleme rămase nerezolvate, care te pun pe gânduri. Dorești să refaci legătura cu unii prieteni mai vechi, dar cel mai probabil că aceștia nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce va pune o umbră de tristețe peste sufletul tău. zodiacool.ro îți recomandă să te bucuri de câteva ore de relaxare și să eviți întâlnirile sociale.

Loading...

HOROSCOP Taur
Redresarea bugetului familiei poate fi o problema majoră care te frământă și te extenuează, însă astăzi nu ai răbdarea necesară pentru a găsi soluțiile potrivite. Situația cu banii se va rezolva în curând, de aceea mai bine te-ai orienta spre treburi casnice ca să-ți consumi surplusul de energie.

HOROSCOP Gemeni
Probabil că starea de irascibilitate de azi vine de pe urma unor probleme nerezolvate. Recomandăm abordarea cu diplomație a discuțiilor cu partenerul, pentru ca tensiunile să se dizolve. Pe plan profesional ai tendința de a te pripi și de a face greșeli care îți pot afecta reputația. Astăzi este indicat să fii pragmatic, decât visător.

HOROSCOP Rac
Începutul zilei aduce bani în portofelul tău, se întrevăd noi posibilități de câștig, de semnare a unui contract, se pare că vei face o impresie bună la o întâlnire. În schimb, apare tendința de a cheltui o parte din economiile familiei pe lucruri extravagante. Încearcă să te abții, riști să provoci o ceartă de proporții cu cei dragi din pricina acestei imprudențe.

HOROSCOP Leu
Dacă ai posibilitatea ar fi bine să te relaxezi astăzi în compania unor persoane pe care le îndrăgești, din familie. S-ar putea ca discuțiile cu tine să le fie de folos în luarea unor decizii, rezolvarea unor probleme. La finele zilei te vei simți un alt om, mai împlinit, mai apreciat.

HOROSCOP Fecioară
Astrele posibil că vin să destabilizeze relația, starea de disconfort se resimte în jurul tău. Această energie te va face să îți dorești să-ți testezi puterea de seducție. Totuși, nu se merită să-ți destabilizezi relația de dragul unui flirt. Fii mai atent la comunicarea cu partenerul de viață.

HOROSCOP Balanță
Colegii sau cei din anturaj nu au uitat că în trecut i-ai ajutat să rezolve o problemă stresantă pentru ei, de aceea acum îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste o situație neprevăzută. Tot ce ai de făcut este să le ceri ajutorul, nu vei fi dezamăgit.

HOROSCOP Scorpion
În această zi vei simți iubirea prin prisma rațiunii, a eforturilor pe care poți să le întreprinzi față de partenerul drag. Gesturile tale vor fi răsplătite de către acesta în perioada imediat următoare, prin activități surpriză ce țin de romantism și eros.

HOROSCOP Săgetător
Încearcă să ceri și sfatul partenerului, nu te închide în tine. Acesta îți va oferi sursa de optimism de care ai nevoie în această zi zbuciumată pe plan psihic și emoțional. Vei constata că mai mult calm va face minuni, situația prin care treci va avea în final o rezolvare.

HOROSCOP Capricorn
O zi cu program încărcat și cu multe situații de rezolvat ce te pot aduce în centrul atenției. Posibil ca ziua de azi să-ți aducă acea sumă de bani, pentru a putea demara planurile concepute. Sentimental, o nouă persoană își face apariția în viața ta, iar atracția față de ea trezește la viață sufletul tău romantic, prin urmare te simți împlinit.

HOROSCOP Vărsător
Vei constata că Universul te va pune astăzi la încercare și va trebui să asculți și de partener, de prieteni, de asociați. Acest lucru nu îți va conveni sută la sută, ba chiar te va destabiliza din punct de vedere psihic, însă ca rezultat vei învăța cum să te detașezi și să scapi de obsesia de a controla totul.

HOROSCOP Pești
Dacă ai planificată o întâlnire de afaceri, vei avea parte de succes, vei reuși să faci o impresie bună chiar dacă vor fi și discuții neplăcute. Dorința de a cheltui este mare, dar se pare că a venit momentul în care să te gândești să îți faci o rezervă, ceea ce este un lucru bun, în condițiile în care vei avea nevoie de ea în curând.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
5628
3.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a
Horoscop Scorpion sănătate: odată cu intrarea lui Uranus în Taur pot apărea probleme legate de
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.