HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 23 noiembrie 2018

23.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 23 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 23 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 noiembrie 2018: Răbdare și toleranță, grijă față de

prieteni, familie și colegi... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 23 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Se întrevede tendința de a da cărțile pe față în unele relații sociale, cel mai probabil vei vedea care dintre persoanele apropiate sunt sau nu prietenii tăi. De asemenea este o zi potrivită pentru îmbunătățirea relației de dragoste, exprimarea sentimentelor de apreciere. Veniturile familiei ar putea spori datorită unor daruri speciale provenite de la rude generoase.

HOROSCOP Taur
Pe tot parcursul zilei vei da dovadă de o mai mare capacitate de a înțelege ușor și repede informațiile pe care le primești, pentru a lua decizii importante pe plan profesional. Constați că te poți baza și pe cunoștințele pe care le deții din anii de școală, de aceea prinzi mai multă încredere în tine.

HOROSCOP Gemeni
Se pare că stresul îți afectează relația cu familia. Ți se reproșează lipsa de implicare în treburile casnice, lucru care este destul de adevărat. Poate că ai nevoie doar de o mini-vacanță care să îți redea energia necesară și să te ajute să-ți regăsești echilibrul pe plan interior.

HOROSCOP Rac
Sunt scoase la suprafață unele situații pe care nu le-ai luat până acum în seamă, vei avea parte de multe conștientizări, poate chiar vei opta spre a studia ceva nou. Partenerul iubit te va susține în orice demers, de aceea te vei simți impulsionat să-i acorzi mai multă atenție pe viitor.

HOROSCOP Leu
Începutul zilei aduce pentru tine noi provocări profesionale, poți să fii invitat la o întâlnire de afaceri, cel mai probabil o persoană relativ nouă îți poate propune o colaborare. Pe partea sentimentală, azi vei avea sentimentul că ți-ai găsit perechea potrivită, dar fii atent la posibilele capcane, s-ar putea să fii doar ținta materializării unor dorințe amoroase.

HOROSCOP Fecioară
O investiție pe termen lung îți captează atenția, însă nu te grăbi să joci totul pe o singură carte, ține cont și de părerea unui specialist avizat, pentru a evita să pierzi economiile adunate cu multă muncă. La capitolul sentimental sunt șanse să apară discuții tensionate, totul poate pleca de la modul în care se gestionează banii familiei.

HOROSCOP Balanță
Posibil să nu poți intra azi în posesia unei sume de bani, ești vizat dacă desfășori activități pe cont propriu, deoarece vei fi pus în situația de a negocia, de a face o impresie bună. Pentru a avea șanse de reușită, amână deciziile importante pentru mai târziu.

HOROSCOP Scorpion
Ziua poate fi plină în evenimente surpriză, vei avea parte de descoperiri, discuții, propuneri. Șansa este de partea ta, așa că fii atent la noile oportunități care se ivesc. Încearcă să abordezi situațiile cu mult curaj, nu există nimic din ce se petrece la care tu să nu te adaptezi sau să nu faci față.

HOROSCOP Săgetător
Astrele predispun la romantism dar și la încăpățânare. Dacă îți place să te alinți, să știi că partenerul de viață nu va sta astăzi după tine pentru a te aștepta. Se pare că el știe ce vrea, așa că fii fermă în alegerile tale și nu-i trăda încrederea.

HOROSCOP Capricorn
Dacă vei da astăzi bani cu împrumut, aceștia se vor întoarce cu greu la tine din pricina unor situații inopinate. Pe cât posibil, nu pleca urechea la lingușirile celor din jur, pentru a nu te trezi în final cu buzunarele goale. Pe de altă parte, vei simți nevoia de a se apropia de o altă religie, cult, iar abordarea va fi nonconformistă.

HOROSCOP Vărsător
Energia pozitivă ce este adusă de astre azi te propulsează pe înaltele culmi ale succesului dacă ai muncit susținut la proiectele pe care le-ai inițiat în ultima perioadă. Sentimental se observă dorință de a fi alături de partener, însă finele zilei poate fi mai tensionat, mai ales dacă ascunzi un secret.

HOROSCOP Pești
Reușitele celor din familie te motivează să ai mai multă încredere în forțele proprii. Norocul se poate moșteni, dar succesul apare numai prin muncă perseverentă și prin asumarea unor riscuri. Dacă îți dorești un loc nou de muncă acum te poți prezenta la interviuri, deoarece vei face o impresie bună.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.