Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 22 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 22 mai 2020

Horoscopul zilei 22 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Ispite financiare pot domina ziua, dar capacitatea de a analiza corect condițiile impuse este limitată. Un specialist în domeniu ar putea fi de folos. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Reușitele întârzie să apară, astăzi nu prea îți ies bine calculele financiare. Intuiția nu funcționează la cote maxime, de aceea nu poți pune în practică tot ceea ce gândești. Amână pentru altă zi investițiile majore și evită discuțiile pe teme importante. Este o zi bună pentru odihnă, relaxare și treburi casnice, de rutină.

Horoscop Taur
Iubirea și bunătatea sufletească te pot face să crești în ochii partenerului de viață. Dă dovadă de înțelegere și răbdare față de partener pentru că relația are șanse să se îmbunătățească. Vei dori să îți manifestați iubirea prin fapte, cel mai probabil vei căuta să ieși în oraș împreună cu cel drag.

Horoscop Gemeni
Vei afla o veste care te va pune pe gânduri, va crea o stare de indispoziție și se pare că nu te simți destul de pregătit pentru a-i face față. Nu te mai frământa să găsești azi un răspuns, vei vedea totul într-o altă lumină în perioada imediat următoare. În partea a doua a zilei evită să dezbați subiecte delicate, deoarece riști o ceartă cu partenerul.

Horoscop Rac
O plecare scurtă, o detașare temporară, ar putea fi mai mult decât necesară pentru a-ți da seama dacă îți iubești partenerul actual sau nu. Trebuie să te supui acestui test, chiar dacă va fi greu. Ar fi bine să eviți întâlnirile de afaceri, din cauză că ești predispus la neatenție și greșeli grave.

Horoscop Leu
Va trebui să renunți la o întâlnire planificată împreună cu familia, pentru a participa la un activitate pe plan profesional. Chiar dacă azi îți pare rău, pe viitor nu vei regreta decizia luată. Ai ocazia să colaborezi sau să ascultați de sugestiile unei persoane cu experiență care îți va da idei pentru realizarea unor planuri.

Horoscop Fecioară
Există șanse mari de a provoca discuții aprinse la serviciu și ar fi bine să cedezi tu primul pentru a nu strica relațiile cu șefii, colegii. Acasă, nu este exclus ca un membru al familiei să aibă azi de suferit de pe urma unei accidentări, cel mai probabil unul din părinți, de aceea tu vei fi nevoit să te ocupi de remedierea problemei.

Horoscop Balanță
La muncă șefii văd că îți faci bine treaba și prin urmare îți oferă mai multe resurse. Te simți apreciat și vrei să le demonstrezi că nu s-au înșelat în privința ta, îți dublezi eforturile, însă se merită să faci acest sacrificiu? Fii atent la sănătate, în caz contrar te vei confrunta cu probleme de sănătate.

Horoscop Scorpion
Încearcă să copii din înțelepciunea și experiența pe care o observi la persoanele mai în vârstă din anturaj și din familie, deoarece acesta va fi un pas decisiv spre maturizarea ta. Iar dacă dorești să înveți o limbă străină, acum poți să te înscrii la cursuri, să întâlnești persoane din acel stat, care să te învețe ceea ce ai nevoie.

Horoscop Săgetător
Participarea la un eveniment social va aduce cu sine o situație neprevăzută, dar favorabilă pentru dezvoltarea pe plan profesional. O persoană nouă își poate face apariția, atrasă de eleganța pe care o afișezi. O relație este posibilă între voi, dar se recomandă puțină discreție, pentru anu-ți pierde reputația.

Horoscop Capricorn
Riscul de a intra în conflicte azi este extrem de redus, de aceea, ai putea încerca să-ți exprimi nemulțumirile față de job sau relația sentimentală. Vei avea surpriza plăcută că cei din jur înțeleg corect mesajul pe care dorești să-l transmiți și se vor conforma propunerilor tale.

Horoscop Vărsător
Dacă ai o idilă cu cineva din mediu online, acum se pare că a sosit momentul să vă întâlniți. Acest gest nu va fi pe placul familiei, dar până la urmă se vor conforma, fericirea ta contează cel mai mult. În schimb, dacă ești într-o relație de lungă durată poți încerca să-i spui partenerului drag ceea ce ai pe suflet, să rezolvi ceva ce nu mai merge.

Horoscop Pești
Profesional, dacă îți dorești un loc nou de muncă acum te poți prezenta la interviuri, vei face o impresie bună. Se observă o oarecare agitație psihică, capitolul sentimental poate avea de suferit de pe urma unor neînțelegeri, dar cineva din familie te poate ajuta cu un sfat bun ca să scapi de aceste neajunsuri.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!