HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 21 iunie 2019

21.IUNIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 21 iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 21 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Stresul de la lucru poate aduce suferință. Călătoriile împreună cu cei dragi vor fi o nouă sursă de energie. Totul se va rezolva. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Astrele vin azi cu bune și rele, partea bună este că vei învăța noi lucruri legate de muncă, partea proastă va fi că sunt șanse să nu fii plătit. Îți dorești ca cel drag să te ajute în a rezolva o problemă sau măcar să-ți ofere suportul moral, numai că aceste cerințe nu au cum să fie satisfăcute, ceea ce va genera o stare de tensiune și iritabilitate.

HOROSCOP Taur
Se întrevede posibilitatea de a rezolva o problemă dificilă ce ține de finanțe, totuși amână deciziile importante deoarece capacitatea de concentrare este diminuată. Poți avea șanse de reușită în negocieri, tranzacții, comerț, dacă te limitezi la activități simple. Profesional, dacă ești la început de drum poți să studiezi un domeniu nou, atipic, care însă să îți aducă succes în carieră.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Ceea ce vei auzi în această zi nu va fi de bun augur pentru a pune în practică un plan pe partea profesională, cineva din anturaj poate să te conducă pe o pistă greșită, fie din necunoștință de cauză, fie din invidie. Recomandăm să mai aștepți până ce ți se vor limpezi gândurile, astfel vei evita un eșec.

HOROSCOP Rac
Sănătatea nu pune probleme majore în această zi, însă atenție, dacă muncești în medii periculoase, pot fi șanse să fii implicat într-un accident de muncă. Nici acasă lucrurile nu stau chiar roz, încearcă să eviți lucrul cu obiecte ascuțite care pot provoca răni.

HOROSCOP Leu
Este posibil să fii lăudat de superiori pentru calitatea cunoștințelor profesionale. Seriozitatea cu care îți duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. Însă pe seară un eveniment neprevăzut ar putea să-ți afecteze proiectul la care lucrezi. Nu te necăji, acest incident te va convinge că este momentul să schimbi strategia

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să eviți criticile aduse celor din jur, iar dacă ai ajuns să intri într-o dispută cel mai indicat este să privești totul cu detașare. Stresul de la locul de muncă poate să aducă și unele probleme medicale, atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șansa să fii surprins de un accident, cauzat de neatenție.

HOROSCOP Balanță
Astrele vor lucra în favoarea ta pentru a finaliza un proiect, însă lucrul intens te va obosi. De aceea vei manifesta irascibilitate față de partener, ceea ce îl va determina pe acesta să adune frustrări și să își schimbe comportamentul. Deschide pe seară o discuție cu acesta și dă dovadă de răbdare în rezolvarea problemei.

HOROSCOP Scorpion
Te deblochezi și în sfârșit găsești soluția potrivită la problemele care s-au acumulat în ultimul timp. Ai mai mult curaj și pune-o în practică, pentru a te bucura de reușită cât mai repede. Din punct de vedere sentimental, ziua aceasta aduce posibilitatea de a pune la comun o sumă de bani în vederea achiziționării unui bun: mașină, electrocasnice, teren etc.

HOROSCOP Săgetător
Ai darul de a vedea tot ceea ce este mai bun la o persoană, ceea ce va atrage simpatia unor oameni. O persoană pe care ai ajutat-o atunci când avea mai mare nevoie, te va răsplăti pentru bunătatea de care ai dat dovadă. Pe plan relațional, dacă ești într-un cuplu tânăr poți să afli de venirea pe lume a unui copil, însă lipsa unei locuințe sau nesiguranța locului de muncă poate să întristeze mai mult decât să bucure.

HOROSCOP Capricorn
Profesional, se vede că ești pe val, faci impresie bună, îți poate solicita cineva expertiza, de acolo pot ieși ceva bani în plus. Relațional, încearcă să-ți păstrezi calmul și să ai un dialog bazat pe afectivitate pentru a nu stârni o ceartă. În caz contrar, riști să faci afirmații necontrolate care îți vor aduce tensiuni în relația de dragoste sau cea cu prietenii.

HOROSCOP Vărsător
Vei fi prins în proiecte noi, dar nu te poți concentra, vei simți nevoia de a te relaxa, de a te interesa de sănătate, de a fi alături de cei dragi. Dacă ești într-o relație de mai puțin de un an împreună cu partenerul iubit, poți să auzi azi despre vestea apariției pe lume a unui copil sau vei primi complimente, declarații de dragoste.

HOROSCOP Pești
În această zi norocul surâde din punct de vedere financiar, Universul are grijă în acest moment să fii răsplătit. O relație de prietenie chiar de lungă durată se poate rupe în această zi, doar că pe ultima sută de metri poate să apară un ajutor de la cineva din anturaj care să salveze situația.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1620
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.