HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 21 decembrie 2018

21.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 21 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 21 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 21 decembrie 2018: În această zi cu influx astral mărit, se

recomandă începerea unui nou tratament medical... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: În prima parte a zilei capacitatea de concentrare este scăzută, te-ar ajuta să-ți stabilești prioritățile pe plan profesional. Intuiția nu este azi la cote maxime și zodiacool.ro recomandă evitarea luării unor decizii importante. A doua parte a zilei este favorabilă activităților casnice, activități de recreere împreună cu cei dragi.

HOROSCOP Taur
Lipsa de concentrare nu te ajută în comunicare, nu reușești să te faci ușor de înțeles și se nasc confuzii. O zi plină de învățături, se pare că astrele disciplinează orice impuls de moment, pot apărea unele încurcături financiare, generate fie de necunoaștere, fie de dorința de a împăca pe toată lumea.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Încercarea de a-ți impune noile idei printr-un discurs agresiv s-ar putea să te coste timp și bani. Riști să tensionezi relațiile cu cei din jur din cauza lipsei de răbdare. Se pare că astăzi și capacitatea de concentrare este redusă, de aceea zodiacool.ro îți recomandă să te rezumi la activități de rutină.

HOROSCOP Rac
Modul de comunicare nu este azi adecvat, cuvintele tale pot fi dure, crezi că totul ți se cuvine, dar uiți că în demersul tău de a reuși pe plan profesional ai fost susținut de cei dragi din familie, partenerul de viață. Ai predispoziție la excese, pentru că îți lipsește simtul practic și ar fi bine să nu te pripești.

HOROSCOP Leu
Posibil că vei descoperi astăzi noi modalități de a-ți face munca mult mai utilă, de a dori să-ți schimbi o anumită stare de sănătate. Va fi o zi bună în special dacă ai deja un plan de evoluție și acum îl vei pune în aplicare. Totuși încearcă să nu exagerezi cu munca.

HOROSCOP Fecioară
Chiar de dimineață s-ar putea să te preocupe o problemă de ordin financiar, amânarea unei sume de bani ce trebuia să vină în urma unei tranzacții nu este deloc bine digerată, te simți stresat. Nu este indicată luarea deciziilor pentru lucruri importante întrucât sunt șanse minime de reușită.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.