HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 19 aprilie 2019

19.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 19 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 19 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 19 aprilie 2019: O zi favorabilă acceptării unui nou

post de muncă. Cu timpul, se va demonstra că noul serviciu este mult mai potrivit atât din punct de vedere financiar, cât și profesional. Horoscopul zilei, 19 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Te vei implica azi mai mult în ceea ce iubești, îți vei descoperi un talent sau vei începe să faci bani dintr-o activitate la care ai muncit în ultima perioadă doar din plăcere. Îi vei neglija pe cei dragi, este posibil să le adresezi critici severe și să întâmpini dificultăți pe plan sentimental.

Loading...

HOROSCOP Taur
Se întrevede o discuție tensionată cu cineva din anturaj, care poate pleca de la zilele libere sau de la statul peste program fără să fii răsplătit financiar. Însă accentul ar trebui să cadă azi mai mult pe partea sentimentală. Dacă îți dorești o relație nouă, acum poți să-ți întâlnești sufletul pereche, posibil la un eveniment social.

HOROSCOP Gemeni
În această zi vei beneficia de influențe astrale benefice în special pe direcția de comerț, negociere, examene. Pe seară, foști prieteni, colegi, iubiți, parteneri se vor arăta interesați de a relua legătura cu tine, totul depinde doar de atitudinea ta, dacă vei accepta un compromis sau dacă vei fi radical.

HOROSCOP Rac
Vești noi din partea unui prieten te pot propulsa pe plan profesional. Sunt șanse să faci bani de pe o activitate extraprofesională, dar asocierile nu sunt bine aspectate azi, încearcă să nu mai fii chiar atât de dur cu ceilalți dar îți pot crea și o stare acută de competitivitate care poate degenera în agresivitate.

HOROSCOP Leu
Posibile probleme legate de termenul limită al unui proiect te pot motiva să participi la acel program de specializare pe care l-ai refuzat în trecut. Ai noroc că vei beneficia de ghidarea unui mentor, dar e posibil ca acest proiect să-ți schimbe planurile și să pierzi din vedere anumite aspecte sau să uiți lucruri pe undeva.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să nu pierzi startul, vei avea o zi în care poți elimina starea de confuzie, urmând ca în zilele următoare să treci la acțiune. Recomandăm și ascultarea dorințelor partenerului de viață, investigarea unor situații ce par dubioase la prima vedere, iar în final, acționarea cu diplomație.

HOROSCOP Balanță
Șefii știu că ești bun în ceea ce faci, prin urmare nu își vor permite să te piardă, posibil că dacă le vei cere, vei obține o mărire de salariu. Totuși nu exagera cu pretențiile, pentru a nu-i determina să-și schimbe părerea. Ai putea să profiți de șarmul tău irezistibil, pentru a obține avantaje la negocieri.

HOROSCOP Scorpion
Este posibil că te vei confrunta cu unele situații atipice la locul de muncă. Astrele vor scoate la lumină un secret, un coleg poate încerca să îți ia locul, însă nu va reuși. Pe seară, vei simți să oferi o parte din ceea ce câștigi celor care au nevoie de ajutor, pentru că îți dai seama acum cât contează aportul unor oameni nobili și cu influență, care au crezut în tine.

HOROSCOP Săgetător
Este posibil să te trezești într-o situație incomodă menită să-ți atragă atenția asupra unei atitudini greșite pe care o ai în ceea ce privește cariera. Însă apar șanse mari să faci schimbările necesare cu efecte favorabile pe viitor. Sentimental, folosește-ți farmecul personal pentru a o recuceri pe persoana iubită.

HOROSCOP Capricorn
Există posibilitatea de a te asocia cu o rudă pentru a duce la bun sfârșit un plan de afaceri, acum simți că ești în mijlocul unei situații favorabile, de aceea este indicat să acționezi. Se anunță o zi favorabilă pe plan amoros. Chiar dacă te vei ocupa și de treburile cotidiene, pe seară îți vei găsi timp să-ți împărtășești iubirea cu persoana de care ești îndrăgostit.

HOROSCOP Vărsător
Ți se deschid noi orizonturi, posibilități de asociere, crearea unor noi legături de prietenie, vei fi surprins cât de repede se rup unele legături de amiciție și cât de ușor vin persoane noi pe aceeași vibrație cu tine. Rezolvarea unor probleme pe plan financiar este posibilă, totul depinde numai de tine.

HOROSCOP Pești
Munca îți aduce satisfacții, iar relația afectivă trece, de asemenea, printr-o zi favorabilă,partenerul de viață se poate confesa, poate să îți facă destăinuiri, o declarație de dragoste. Totuși, o veste despre o cheltuială neprevăzută, un împrumut, te poate îndemna la o acțiune imprudentă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.