HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 15 martie 2019

15.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 15 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 15 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 15 martie 2019: Echipa de la locul de muncă este posibil să nu

dea randamentul dorit. Lipsa de motivație riscă să se atragă efectuarea unor acțiuni fară spor.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 15 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Din dorința de a face o impresie bună cu orice preț, s-ar putea ca azi să fii stresat, ba mai mult, nu este exclus să-i obosești și pe cei din jur.

Încearcă să fii mai rezervat și să-ți controlezi emoțiile negative. Pe seară, chiar dacă va impune un sacrifici bănesc, posibil să nu reziști tentației de a merge la un eveniment unde vor veni persoane importante.

HOROSCOP Taur
Încearcă să lucrezi mai mult cu ego-ul tău și să mai lași din exigențe. Oamenii te vor iubi mai mult dacă le vei aprecia și eforturile lor, nu numai pe ale tale, chiar dacă tu faci lucrurile mai bine. Lucrurile nu stau confortabil nici pe plan afectiv, astrele scot la suprafață adevăratul caracter al persoanei de lângă tine.

HOROSCOP Gemeni
Poate că ar fi bine să te odihnești mai mult, să-ți acorzi mai multă atenție. Încearcă să te focalizezi pe chestiuni de rutină, pe un nou hobby sau să te relaxezi în natură împreună cu cei dragi. Pe de altă parte, ar fi indicat să găsești un loc de muncă unde să te simți bine, în caz contrar stresul va conduce inevitabil la probleme de sănătate.

HOROSCOP Rac
Dacă dorești să socializezi mai mult, să călătorești, să studiezi o limbă străină vei fi susținut de astre să îți îndeplinești visul. Pe de altă parte, simți că ai nevoie de liniște, de detașare și de armonie mai mult ca oricând. Poate că ai ajuns în această situație pentru că în ultima perioadă, ai trecut cu vederea anumite faze ce nu își aveau rostul.

HOROSCOP Leu
Înțelegerea și veselia sunt parte din sufletul tău pe ziua de azi. Faci complimente, surprize, favoruri, însă spre surprinderea ta azi nu primești aceleași gesturi și te vei enerva. În plus te arăți dispus să o asculți pe parteneră, dar ea te jignește din greșeală și te face să te întorci pe dos. Încearcă să ai răbdare, va veni și rândul tău.

HOROSCOP Fecioară
Este posibil ca dacă prestezi activități de curierat să fii amendat în trafic, pe fondul unui stres psihic. Încearcă să te detașezi de toate, ai trecut și prin zile mai grele. Sentimental, gelozia poate să își facă loc în inima ta, se pare că Universul îți oferă noi perspective, trebuie să fii mai radical, să spui ceea ce ai pe suflet și să iei decizii dure.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.