Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 15 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 15 mai 2020

Horoscopul zilei 15 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Dieta începută azi va avea șanse sporite de reușită. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Posibil să simți că azi mergi în contra curentului și că nu ai energia necesară pentru a reuși să termini ce ți-ai propus. Nu este cazul să exagerezi cu munca, există risc crescut de accidente din cauza oboselii. Trebuie să te limitezi la activități de rutină, ai nevoie de mai multe momente de relaxare.

Horoscop Taur
Chiar dacă se observă o oarecare dorință de răzbunare, totuși această modalitate nu este soluția potrivită pentru a da o lecție, dragostea poate face minuni în această zi pentru că romantismul este la cote maxime. Dacă ești deja într-o relație, ai grijă, din punct de vedere sentimental ar putea apare o ispită, de tine depinde dacă îi dai curs.

Horoscop Gemeni
Fidelitatea îți este pusă la încercare, tentațiile apar la tot pasul, însă o excursie departe de problemele de la serviciu te-ar putea ajuta să te relaxezi și să nu îți trădezi partenerul. Astăzi ești pus în dificultate, nu lua hotărâri grele, finalizează ceea ce ai început deja.

249
0
SHARE

Horoscop Rac
Posibil să apară o atracție spre un job nou are promite dezvoltare pe partea profesională și câștiguri financiare suplimentare. Înainte de a lua decizia de a lucra într-un alt domeniu, gândește-te la împlinirea ta personală. În a doua parte a zilei, vei avea parte de un ajutor neașteptat de la cei din anturaj sau din familie.

Horoscop Leu
Încearcă pe cât posibil să acorzi o atenție sporită modului în care cheltui astăzi banii. Imprudența și lăcomia pot atrage pierderi financiare consistente. De aceea fă efortul de a-ți folosi creativitatea și talentele personale pentru a ieși din situații dificile, în plus evită gândurile negative, nervozitatea.

Horoscop Fecioară
Este posibil ca cineva din anturaj să vină să-ți aducă la ureche unele vorbe, de aceea te vei grăbi să te retragi din anumite conjuncturi, pentru a te feri de posibile suferințe emoționale. Totuși s-ar putea ca aceste zvonuri să fie false, prin urmare mai bine te abții din în a face reproșuri gratuite.

Horoscop Balanță
Se întrevede o cale de reușită pentru tot ce ai inițiat în ultima vreme. Șanse mari să speculezi o oportunitate care promite câștiguri în timp scurt. Vei primi multe încurajări din partea prietenilor, vei fi protagonistul unor evenimente cu totul special, doar că trebuie să acționezi fulgerător.

Horoscop Scorpion
Reușești să te exprimi pe înțelesul tuturor, relațiile sociale, afective pot avea de câștigat astăzi de pe urma comportamentului tău natural. O nouă viziune despre abundența financiară se pare că apare, banii în următoarea perioadă vor veni în buzunarele tale doar dacă le vei înțelege menirea, scopul lor în viața ta.

Horoscop Gemeni
Fidelitatea îți este pusă la încercare, tentațiile apar la tot pasul, însă o excursie departe de problemele de la serviciu te-ar putea ajuta să te relaxezi și să nu îți trădezi partenerul. Astăzi ești pus în dificultate, nu lua hotărâri grele, finalizează ceea ce ai început deja.

Horoscop Capricorn
Sentimentul de singurătate și neîmplinire te va stăpâni azi. Prietenii și colegii îți sunt în preajmă, însă acest lucru nu te ajută. Ar fi un moment bun pentru a adopta un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și un program de odihnă rezonabil, o plimbare în aer liber va face minuni.

Horoscop Vărsător
Ziua de azi poate să-ți aducă o veste bună despre avansarea celui drag sau despre semnarea unui contract important pentru tine, eveniment pe care îl așteptai de ceva vreme. Liniștea interioară începe să se restabilizeze, dar într-o altă manieră, îți vei face un bilanț, iar în urma acestuia vei începe să cauți noi oportunități, poate chiar în alte țări, în cărți, în tradiții.

Horoscop Pești
Ziua de azi este asemănătoare unui film de acțiune. Însă, ai grijă, este posibil să te autosabotezi, când îți propui să realizezi prea multe, poți eșua. Pe de altă parte, nu te lăsa folosit și influențat negativ de cei din jur, pentru a nu regreta mai târziu.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!