HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 14 decembrie 2018

14.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, 14 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 14 decembrie 2018: Apar satisfacții pe plan sentimental, iar

misterul este cel care menține aprinsă flacăra iubirii... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: Ziua de azi poate să vorbească despre posibili dușmani, dorința de călătorie undeva departe se accentuează, dar ar fi mai bine să te sustragi de la orice tip de decizie importantă, este posibil ca din pricina oboselii să fii nehotărât sau să nu faci o alegere bună.

Horoscopul zilei, 14 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Taur
Vei avea posibilitatea de a remedia unele probleme financiare, cel mai probabil că îți va veni o idee pe care o vei fructifica. Dacă ești singur, o declarație de dragoste este tot ce simți că ai acum nevoie. Încearcă să ieși din casă, să socializezi, nu te izola, posibil să întâlnești persoana potrivită pentru o relație de lungă durată.

HOROSCOP Gemeni
Pe de o parte preocupările tale vor fi centrate astăzi pe planul material, pe de altă parte atenție la pornirile instinctuale, mai ales pe plan sexual. Se pare că în această zi ai nevoie de complimente, atingeri, mângâieri, dar nu se recomandă o abordare directă a celor din jur, deoarece ea va fi sortită eșecului.

HOROSCOP Rac
O întrunire cu oameni de renume s-ar putea să-ți schimbe concepțiile despre viață. Aceștia îți arată cum poți să reușești pe cont propriu, să duci toate obligațiile și să rezolvi probleme financiare. Sentimental, apare posibilitatea de a rezolva unele demersuri în ceea ce privește treburile casnice, clarificarea unei situații tensionate cu partenerul drag.

HOROSCOP Leu
Ziua poate să înceapă pentru tine cu vești despre o participare la un interviu, susținerea unui examen, avansare. Aceste propuneri vor solicita poate și întocmirea unui dosar, ceea ce va necesita atenție sporită. Relațional, nu îți învinui partenerul de infidelitale, de aici se poate ajunge la conflict. Ia-ți răgaz să faci mai multe cercetări înainte de a-l acuza.

HOROSCOP Fecioară
În prima parte a zilei poți afla vești despre unele rude, însă nu trebuie să-ți faci griji, contextul este unul benefic, vei fi plăcut surprins. Dacă se dezbate o moștenire sau este vorba despre un bun la comun, vei vedea că dreptatea va fi de partea ta. Pe seară recomandăm să ieși la o întâlnire cu un prieten sau coleg, pentru a te relaxa.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
4975
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
CULORI Dormitor
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Direcții Feng Shui
Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.