HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 14 decembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 14 decembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, 14 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 14 decembrie 2018: Apar satisfacții pe plan sentimental, iar

misterul este cel care menține aprinsă flacăra iubirii... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 14 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec

Ziua de azi poate să vorbească despre posibili dușmani, dorința de călătorie undeva departe se accentuează, dar ar fi mai bine să te sustragi de la orice tip de decizie importantă, este posibil ca din pricina oboselii să fii nehotărât sau să nu faci o alegere bună.

HOROSCOP Taur

Vei avea posibilitatea de a remedia unele probleme financiare, cel mai probabil că îți va veni o idee pe care o vei fructifica. Dacă ești singur, o declarație de dragoste este tot ce simți că ai acum nevoie. Încearcă să ieși din casă, să socializezi, nu te izola, posibil să întâlnești persoana potrivită pentru o relație de lungă durată.

HOROSCOP Gemeni

Pe de o parte preocupările tale vor fi centrate astăzi pe planul material, pe de altă parte atenție la pornirile instinctuale, mai ales pe plan amoros. Se pare că în această zi ai nevoie de complimente, atingeri, mângâieri, dar nu se recomandă o abordare directă a celor din jur, deoarece ea va fi sortită eșecului.

HOROSCOP Rac

O întrunire cu oameni de renume s-ar putea să-ți schimbe concepțiile despre viață. Aceștia îți arată cum poți să reușești pe cont propriu, să duci toate obligațiile și să rezolvi probleme financiare. Sentimental, apare posibilitatea de a rezolva unele demersuri în ceea ce privește treburile casnice, clarificarea unei situații tensionate cu partenerul drag.

HOROSCOP Leu

Ziua poate să înceapă pentru tine cu vești despre o participare la un interviu, susținerea unui examen, avansare. Aceste propuneri vor solicita poate și întocmirea unui dosar, ceea ce va necesita atenție sporită. Relațional, nu îți învinui partenerul de infidelitale, de aici se poate ajunge la conflict. Ia-ți răgaz să faci mai multe cercetări înainte de a-l acuza.

HOROSCOP Fecioară

În prima parte a zilei poți afla vești despre unele rude, însă nu trebuie să-ți faci griji, contextul este unul benefic, vei fi plăcut surprins. Dacă se dezbate o moștenire sau este vorba despre un bun la comun, vei vedea că dreptatea va fi de partea ta. Pe seară recomandăm să ieși la o întâlnire cu un prieten sau coleg, pentru a te relaxa.

HOROSCOP Balanță

Șanse minore ca în această zi să intri în posesia unei sume mari de bani, necesară pentru a finaliza acele demersuri începute în casă. Șefii nu te susțin în activitățile întreprinse, iar partenerul nu înțelege de ce deși muncești așa de mult, nu ai rezultate financiare.

HOROSCOP Scorpion

Ia-ți un răgaz, analizează-ți relația de dragoste în care te afli. Posibil că persoana dragă așteaptă să-i faci o declarație de dragoste sau să primească măcar un cadou simbolic. Pe finele zilei nu este exclus să ai parte de vise premonitorii, intuiția va funcționa la cote înalte, plus că sunt șanse să descoperi un secret ascuns de cineva din anturaj.

HOROSCOP Săgetător

Se întrevede o posibilă invitație la un eveniment social, poți să preiei inițiativa și poți achiziționa o casă, o mașină. În legătură partea spirituală, poate că vei dori să mergi la un terapeut, medium, astrolog, preot, deoarece în ultima perioadă ai avut unele vise sau ai trăit unele situații ce ți-au trezit curiozitatea, și acum ai vrea să elucidezi un mister.

HOROSCOP Capricorn

Deși comunici concis, tonul tău este agresiv și sarcastic. Fii mai atent la felul în care vorbești, pentru a evita să-i superi pe cei dragi. Redu din mister pentru a nu da impresia că-i manipulezi. Rezultatele nu vor întârzia să apară sub forma aprecierilor din partea acestora.

HOROSCOP Vărsător

O stare de instabilitate emoțională poate fi activată de nemulțumirile venite de la locul de muncă. Însă tensiunea, repulsia și disprețul manifestate față de cei cu care coloborezi nu vor predomina în continuare. Vei descoperi că dacă ai răbdare să le explici, găsești bună-înțelegere.

HOROSCOP Pești

Ocaziile de afirmare sau inițierea unei proiect nu sunt în această zi favorizate de astre. Nu este de mirare faptul că încerci acum din răsputeri să faci imposibilul posibil. Se pare că nici familia nu se arată dornică să te susțină pentru a deveni realitate ceea ce ți-ai propus.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!