HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 09 august 2019

09.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 09 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei 09 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Părinții vor să se impună cu forța, dar îngrădirea libertății poate duce la apariția riscului de identificare cu emoții negative. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
În sfera relațională încearcă să nu ceri prea mult de la partenerul de viață în această zi, deoarece poate să se enerveze. Iar de aici pot să apară și unele complicații, plecat de acasă, găsirea refugiului în altă zonă, ceea ce nu este neaparat ceva rău, dar poate produce stres.

HOROSCOP Taur
Depresia poate fi azi inevitabilă, pe partea sentimentală ești testat, însă vei reuși să ieși din această stare negativă de spirit dacă îți vei asculta intuiția și nu vei ține cont de ceea ce spun alții. Totuși s-ar putea să simți un nod în stomac, însă în urma acestor trăiri ai să-ți dai seama cât de mult este implicat partenerul de viață în relația voastră.

HOROSCOP Gemeni
Te poți baza pe intuiție și pe sfaturile unei persoane mai în vârstă pentru a lua rapid o decizie importantă pe plan profesional. Astrele pot să-ți aducă persoane sus-puse în cercul de prieteni, acestea vte vor propulsa din punct de vedere financiar și social în următoarea perioadă.

HOROSCOP Rac
Acum îți dorești să elucidezi unele mistere, vei afla multe noutăți, vei găsi soluții, dar ai nevoie de mai mult timp pentru a implementa tot ce ți-ai propus în ultima perioadă. Relațional, se poate înregistra o tendință de a lua totul de la 0, de a se mai oferi o șansă partenerului drag

HOROSCOP Leu
Nevoia de a te simți iubit devine acută, însă partenerul vine să îți arate noi responsabilități asupra vieții la comun, ceea ce este posibil că te îndepărtează de planul afectiv. Totuși dacă analizezi mai bine cauza neînțelegerilor, poți descoperi aspecte care se vor dovedi folositoare pe viitor, pentru maturizarea ta.

HOROSCOP Fecioară
Șansele de succes pe plan profesional vor fi diminuate în această zi tocmai de atitudinea ta necorespunzătoare. Posibil ca aroganța să-ți testeze limitele. Pe de altă parte, dacă desfășori activități inlegale sau ești dependent de anumite vicii, încearcă să te detașezi de aceste practici, în caz contrar Universul te va sancționa pe partea de sănătate și bani.

HOROSCOP Balanță
Starea de bine pe care o simți acum se va putea concretiza în semnarea unui contract, reușita unei negocieri. Situația de criză în care te afli în relația de cuplu va fi depășită datorită ideilor tale salvatoare. Ieșirea la plimbare va schimba starea de dispoziție, iar ziua se va încheia cu o dulce împăcare.

HOROSCOP Scorpion
O nouă persoană poate să apară în viața ta, o vei cuceri de la prima vedere datorită farmecului personal, însă partenerul de viață este posibil să sufere cuplit. Încearcă să eviți neînțelegerile cauzate de gelozie printr-un comportament adecvat.

HOROSCOP Săgetător
Te poți confrunta cu unele lipsuri financiare, mai ai unele plăți de achitat sau poate că îți dorești să îți satisfaci un moft, posibil să constați că soluția nu este departe de ochii tăi. De aceea te dedici muncii, ai timp petrecut peste program, însă uiți de sănătate unde se înregistrează mult stres, stări de nervozitate.

HOROSCOP Capricorn
Vei avea parte în această zi de provocări pe partea profesională, șanse mari de a fi solicitat în mai mai multe situații în același timp, o să fii presat, o să te simți în contratimp. Împrumutul recent pe care l-ai făcut atrage după sine consecințe neașteptate. Prietenul de la care ai luat banii îți cere înapoi o sumă mai mare, încearcă să te relaxezi pentru a găsi o soluție.

HOROSCOP Vărsător
Șanse mari de a fi promovat, apreciat, recomandat, numai că pentru a accesa tot ceea ce îți poate oferi Universul este nevoie să ții cont de sfaturile celor din anturaj. În ansamblu, ziua de astăzi te aduce cu picioarele pe pământ, vei judeca calm ce este de făcut pentru a obține profit dintr-o colaborare.

HOROSCOP Pești
Te simți dominat de instinctul amoros, energiile sunt tumultoase, dar și greu de suportat. Ai prefera să petreci toată ziua în așternut, însă fii înțelegător cu limitele partenerului iubit. Încearcă să îți faci viața frumoasă cu lucruri simple, pline de încărcătură emoțională, uneori nu totul se rezumă la amor.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.