Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 08 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 08 mai 2020

Horoscopul zilei 08 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Nu se recomandă azi să se țină seama de opinia celor care se bagă în treburile altora. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Chiar dacă azi ești tentat să te ocupi de partea profesională, încearcă să-ți canalizezi energia către planul sentimental, să fii cât mai aprope de partener, să ai activități comune cu acesta. Amână deciziile ce țin de job, deoarece azi acționezi cu impulsivitate, faci scenarii nerealiste și nu ai răbdarea necesară să-ți asculți intuiția.

Horoscop Taur
Cineva îți încurcă planurile, un necunoscut băgăcios își face apariția în viața ta. Acesta își va da cu părerea despre anumite aspecte mai personale, iar indiscreția lui te va pune într-o situație inconfortabilă față de colegi sau prieteni. Astăzi evită certurile, disputele și concentrează-te pe soluții.

Horoscop Gemeni
Ziua de astăzi nu este favorabilă schimbărilor importante în modul de viață, deoarece ai putea fi tentat să iei decizii pripite care se pare că nu te vor avantaja pe viitor. Relația de cuplu ar putea avea de suferit de pe urma unor bănuieli și se impune mai multă atenție la ceea ce-și dorește partenerul.

Horoscop Rac
Posibil să intervină o schimbare bruscă în programul de muncă, cel mai probabil că vei fi solicitat peste program. Însă chiar dacă salariul este tentant, nu-i neglija pe cei de acasă pentru a nu declanșa un conflict. Prin urmare, pe seară se impune să-ți demonstrezi afectivitatea față de partenerul de viață, iar inițiativa ta va fi demnă de admirație.

Horoscop Leu
În această zi se vorbește în special despre abandon, detașare. A venit momentul potrivit pentru o schimbare majoră, mai ales dacă te simți singur, marginalizat de familie, de rude sau de partener. Ai putea să-ți fixezi ca scop să faci ordine în dezordine, mai ales acolo unde dezordinea îți provoacă suferință.

Horoscop Fecioară
Se pare că vei dori să îți surprinzi partenerul cu o excursie sau cu un cadou pe care și-l dorea de mult timp. Vestea ar putea fi surprinzătoare și posibil că ceva din atitudinea acestuia te va irita. Nu este exclus să te implici alături de cei mici în ceva activități școlare care să îți solicite răbdarea.

Horoscop Balanță
Este posibil ca astăzi să te simți singur și izolat față de o lume destul de dinamică și înțelegi că toate principiile tale de viață de până acum nu mai au valabilitate. De aceea încerci pe cât posibil să te adaptezi din mers, deși este destul de greu. zodiacool.ro îți recomandă să nu te grăbești pentru a lua o hotărâre legată de o posibilă investiție financiară, mai tatonează terenul.

Horoscop Scorpion
Te implici prea mult în relație, ba chiar îți iei responsabilitatea și asupra familiei partenerului, ceea ce te va conduce în final la vicii, din cauza stresului. Pe de altă parte, condițiile nu sunt favorabile pentru a iniția ceva nou pe plan financiar, încearcă să te relaxezi mai mult, ca să nu acumulezi emoții negative.

Horoscop Săgetător
Chiar dacă preferi armonia în relații, uneori nu este așa și acum a venit momentul să faci o selecție riguroasă în cercul de prieteni. Ești pus pe fapte mari, însă nu exagera, deoarece se întrevăd conflicte de proporții. Atitudinea ta va face difernța, vei reuși să eviți certurile numai dacă îți vei controla impulsivitatea și nu vei acționa la primul impuls.

Horoscop Capricorn
Vei culege rezultatele muncii tale sub formă de câștiguri financiare în urma unei călătorii de afaceri pe care ai șansa să o inițiezi astăzi. Cu această ocazie vei cunoaște persoane potrivite care să te susțină în planurile tale. Pe seară încearcă să fii alături de partener, chiar și numai la telefon, se întrevăd reproșuri din pricina lipsei de implicare.

Horoscop Vărsător
Implicarea în noul proiect aduce cu sine o serie de aprecieri din rândul colegilor de la locul de muncă. Sinceritatea și devotamentul de care dai dovadă îți va ajuta să-și îndeplinească cu brio sarcinile. Acasă iubirea poate să pună stăpânire pe sufletul tău, această restartare îți oferă noi premize, idealuri și creativitate.

Horoscop Pești
Astrele sunt azi de partea ta și te pot ajuta să reușești în tot ceea ce ți-ai propus. Se pare că tot ce a fost până acum dificil sau imposibil de realizat, se va rezolva de la sine, deoarece ai suficiente idei constructive și ar fi bine să le pui în practică. Sentimental, dacă ești singur se întrevede o nouă idilă romantică, dragoste la prima vedere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!