Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 07 februarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 07 februarie 2020

Horoscopul zilei 07 februarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Universul susține ideile ingenioase și conduce la alegeri bune. Șansele de reușită pot fi ratate din cauza unor certuri, dispute sau ieșiri necontrolate. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Discuțiile, afișările în public, negocierile nu sunt bine susținute, însă încearcă să lași acele tendințe de a te impune cu forța atunci când vine vorba de partenerul de viață, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate. Acesta este posibil să se simtă neglijat, poate chiar vrea să încheie relația, ceea ce nu îți dorești.

Horoscop Taur
Capacitatea de comunicare posibil să fie afectată și pentru a nu risca să nu te faci înțeles sau a indispune pe cineva din anturaj, încearcă să fii mai tolerant. Afectivitatea atinge cote maxime, dar nu exagera cu exprimarea emoțiilor, fii mai rezervat și păstrează unele secrete doar pentru tine, iar în final vei fi mult mai mulțumit de rezultat.

Horoscop Gemeni
Pe plan sentimental evită discuțiile în contradictoriu, insistențele sau aroganțele față de partenerul iubit. Pe de altă parte, încearcă să-ți concepi începând din această zi un plan alimentar sănătos și să faci mai multă mișcare, deoarece în perioada viitoare vei putea suferi de pe urma amânării acestor acțiuni.

1403
0
SHARE

Horoscop Rac
Partenerul de afaceri sau superiorul direct se arată mulțumiți de modul în care te dedici planurilor comune, faci o artă din rutina zilnică. Dacă ai de susținut azi un interviu îi vei impresiona în mod plăcut pe examinatori. Este o zi în care pot să apară oportunități financiare, iar intuiția este la cote maxime.

Horoscop Leu
Ideea de asociere, de colaborare, se pare că prinde contur, încearcă să fii sincer și cu propria persoană în momentul în care vei primi propuneri, pentru a alege ce este mai bun pentru tine. Imaginația te ajută să iei decizii inspirate în activitatea profesională, dar este nevoie de prudență în acțiuni.

Horoscop Fecioară
Pentru a-ți crește șansele de câștig pe partea profesională trebuie să faci un efort și să-ți temperazi orgoliul. Tentații stau la pândă pe partea sentimentală, iar loialitatea îți este pusă la încercare. O persoană încearcă să te cucerească, însă dorința de a trata persoană iubită cu mult respect te va face să reziști avansurilor.

Horoscop Balanță
Se pare că sentimentul de satisfacție afectivă este sub nivelul așteptărilor, simți că ai nevoie să renaști, să trăiești ceva inedit ce nu se poate explica prin cuvinte. Din această perspectivă nu este exclus „să calci strâmb” pentru a-ți dovedi că poți. Comunicarea cu cei din jur, explicațiile și detaliile oferite, te poate ajuta să ieși din impas.

Horoscop Scorpion
Astrele îți vor influența astăzi modul de gândire sceptic, se pare că vei avea parte de inspirație, creativitate. Relațional, unele neînțelegeri mai vechi cu persoana iubită se vor putea lămuri astăzi destul de ușor, dacă îți vei exprima sentimentele de afectivitate prin gesturi și cuvinte frumoase.

Horoscop Gemeni
Pe plan sentimental evită discuțiile în contradictoriu, insistențele sau aroganțele față de partenerul iubit. Pe de altă parte, încearcă să-ți concepi începând din această zi un plan alimentar sănătos și să faci mai multă mișcare, deoarece în perioada viitoare vei putea suferi de pe urma amânării acestor acțiuni.

Horoscop Capricorn
Tentația de a face acțiuni nefavorabile este mare. Nu te lăsa influențat de cei din jur, încearcă să rămâi focusat pe ceea ce ai început. Nu lăsa anumite întâmplări din trecut să îți decidă prezentul. Ai șansa să dovedești că poți să schimbi percepția celor care încă au tendința să te judece, fără să te cunoască prea bine.

Horoscop Vărsător
Posibil ca cineva apropiat sau din familie să-ți reproșeze că a cheltuit prea mult pentru educația ta și tu nu o valorifici suficient de mult. Acum este momentul să-ți pui cunoștințele în acțiune și să-ți găsești un serviciu pe măsura pregătirii tale, pentru a-i demonstra că poți și că a meritat efortul său.

Horoscop Pești
Se vede o zi cu posibile probleme la muncă, dispute pe teme juridice cu colegii pot apărea. Dacă nu cunoști foarte bine acest subiect, încearcă să te retragi, înainte ca situația să scape de sub control. De asemenea, în relația sentimentală atmosfera se poate tensiona, posibil să primești reproșuri de la cel drag.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!