Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 06 decembrie 2019

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 06 decembrie 2019

Horoscopul zilei 06 decembrie 2019, horoscop oferit de Zodiacool: Șanse sporite de a găsi soluții ingenioase pentru a scăpa de datorii. Oportunitățile vor fi la tot pasul, dar intuiția trebuie ascultată. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Tendința de a da curs glumelor intime de la locul de muncă atrage riscul tentației de a merge mai departe pentru a demonstra că poți. Romantismul se poate pierde odată cu agresivitatea cu care riști să surprinzi neplăcut partenerul. Fii calm dacă nu vrei să aprinzi o ceartă de mari proporții. Se recomandă prudență în alegeri.

Horoscop Taur
În relațiile cu cei de la serviciu sau din afaceri te poți aștepta la bună înțelegere în această zi cu influx astral benefic. Totuși, nu lăsa succesul să te facă să întârzii acasă, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. Sănătatea nu pune probleme majore astăzi, însă te poți confrunta cu o ușoară durere de cap din cauza oboselii.

Horoscop Gemeni
Vei fi pus în unele situații nefavorabile, dar se impune să fii sincer cu propria persoană, să conștientizezi dacă meriți ceea ce ți se oferă. Șefii vor auzi de la ceilalți colegi de muncă de eforturile pe care le depui suplimentar. De ce să nu încerci să fii mai dur și să îți ceri drepturile?

1386
0
SHARE

Horoscop Rac
Chiar dacă îți dorești ca ceea ce ți-ai propus inițial să nu se schimbe, este recomandat să lași de la tine. Se pare că stabilitatea financiară pe care o cauți este astăzi de negăsit. Totuși, pe seară ai șanse să te bucuri de romantism și armonie în familie.

Horoscop Leu
Observăm faptul că astăzi poți să afli despre o posibilă fraudă făcută de un prieten, partener, șef. Cu toate că aceste informații vor fi utile pe viitor pentru a-i confrunta pe cei care vor încerca să profite de tine, totuși acum încearcă să nu faci uz de ele, decât în caz de forță majoră.

Horoscop Fecioară
Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acesta poate însă va fi necesar un examen pentru a ocupa postul dorit. Nu trebuie să îți faci probleme, deoarece vei face față. Nevoia de a-ți consuma surplusul de energie te poate face să-ți dorești să-ți testezi limitele, dar nu te grozăvi, deoarece riscul de accidente este crescut și te poți răni grav.

Horoscop Balanță
Ziua de astăzi aduce o umbră de tristețe, se pare că cineva din partea rudelor încearcă să profite de bunătatea ta. Pe de altă parte situațiile de criză te stimulează să-ți lărgești orizontul gândirii. În final vei da dovadă de siguranță și încredere în forțele proprii, și nu vei risca să îi lași pe alții să te manipuleze.

Horoscop Scorpion
Posibil să te confrunți cu dorința de a investi banii acumulați: în renovarea casei, repararea mașinii, dezbaterea unei moșteniri. Toate demersurile de astăzi vizează familia. Însă nu este exclus să intervină și posibile încurcături pe plan financiar, motiv pentru care nu te simți mulțumit de performațele tale pe plan profesional.

Horoscop Gemeni
Vei fi pus în unele situații nefavorabile, dar se impune să fii sincer cu propria persoană, să conștientizezi dacă meriți ceea ce ți se oferă. Șefii vor auzi de la ceilalți colegi de muncă de eforturile pe care le depui suplimentar. De ce să nu încerci să fii mai dur și să îți ceri drepturile?

Horoscop Capricorn
În sfera profesională, daca nu îți impui să-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Pe seară, se pare că vei auzi unele vești despre prieteni, cineva îți poartă pică sau se străduiește să îți ia locul la muncă, însă momentan nu te vei confrunta pe nimeni, ci vei aștepta momentul potrivit.

Horoscop Vărsător
Astăzi te vezi pus în situații noi, trebuie să înveți să cercetezi, să susții examene pentru a obține o poziție, un post, un job. La capitolul afectiv, s-ar putea să manifești dorința să ieși să te distrezi, vei fi susținut de Univers, chiar ai șanse mari să faci o impresie bună, să vrăjești pe cineva să se îndrăgostească de tine.

Horoscop Pești
În urma unui dialog cu o persoană înțeleaptă se pare că te vei obișnui cu noile cerințe de la locul de muncă, te vei arăta dispus să accepți că restricțiile și disciplina pot să ofere și ele satisfacții. În altă ordine de idei, programul încărcat de la locul de muncă poate să aducă o distanțare față de copii, familie, însă în zilele următoare vei încerca să corectezi acest neajuns.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!