HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 04 octombrie 2019

04.OCTOMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 04 octombrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei 04 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Apar idei inedite de afaceri inspirate din natură. Punerea lor în practică este recomandată, deoarece se întrevăd reușite sigure. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Confruntarea cu o situație nouă, încurcată sau neclară, care dă planurile peste cap, neîncrederea, frica de a nu greși, starea de iritare și nervozitate pot crea tensiuni în relații. Totuși, încearcă să te destinzi, deoarece ziua aduce o provocare pe partea profesională. La locul de muncă te așteaptă un nou proiect și nu este bine să dezamăgești șefii, colegii.

HOROSCOP Taur
Începutul zilei poate să aducă o veste legată de o întâlnire, călătorie ori vizită la rude. Există șansa de rezolvare a unei probleme personale, vei uita de dezamăgirile și obstacolele din ultima perioadă. Dacă ești într-o relație care nu mai merge, se pare că se va face lumină pe axa relațională, nu este exclus să apară o ruptură, însă după o scurtă perioadă vei găsi pe cineva.

HOROSCOP Gemeni
Vestea bună poate să apară chiar de dimineață, posibil că vei reuși să vinzi anumite bunuri, să negociezi o lucrare care poate să-ți aducă un venit suplimentar în următoarea perioadă. O pasiune neașteptată ce pare să vină de nicăieri, fără niciun avertisment este pe cale să ia naștere. Vei face primul pas și vei ajunge să-ți exprimi dragostea în așternut.

HOROSCOP Rac
Riști să îți faci o reputație negativă la locul de muncă. Schimbările majore impuse de tine nu vor fi privite cu ochi buni, ci cu neîncredere, urmărește să te faci înțeles printr-un discurs clar. Relația pe care tocmai vrei să o începi poate fi ciudată. Ar fi bine să o observi mai atent pe ființa de care te-ai îndrăgostit și asigură-te că ea nu are intenții bazate egoism.

HOROSCOP Leu
E timpul să-ți stabilești cât mai precis prioritățile și să nu te implici în activități pentru care încă nu ai pregătirea necesară. Ai mai multă răbdare și acumulează mai multe cunoștințe, pentru a avea succes. Pe de altă parte ai putea avea parte de o reîntâlnire cu cineva din trecut, care va aduce noi tendințe, idei, oportunități.

HOROSCOP Fecioară
Se pare că apare tendința să te închizi în tine, însă dacă mergi la un eveniment social fii mai comunicativ și fă tot ce poți pentru a te distra împreună cu ceilalți. Încearcă să te deschizi mai mult, vei avea surpriza că nu toți vor să profite de tine. Unii se vor arăta dispuși să te ajute.

HOROSCOP Balanță
Ai de luat o decizie importantă pentru perioada următoare, însă nu-ți fă griji, energia psihică este la cote maxime și ar trebui să te ajute să intuiești exact ce este de făcut. Te descurci bine cu cei dragi, ești punctul lor de atracție în această zi, datorită atitudinii conciliante de care dai dovadă.

HOROSCOP Scorpion
Încăpățânarea îți va putea influența deciziile pe care le vei lua astăzi. Se pare că renunți cu greu la o idee, gând, acțiune, lucru sau persoană, deși totul în jur te îndeamnă să o faci. Universul te va pune pe gânduri, o să simți că ai nevoie de timp pentru a te detașa de un anumit context, însă vei reuși.

HOROSCOP Săgetător
Ți-ar fi de folos reluarea relațiilor de colaborare cu membrii familiei care sunt plecați, însă ai un interes egoist și ele îți vor răspunde mai rece. Partenerul iubit îți poate reproșa lipsa de implicare în relație, însă acum ar fi timpul potrivit pentru a încerca să îți repari greșeala prin gesturi și cuvinte frumoase, menite să-i deschidă inima.

HOROSCOP Capricorn
Șanse mari de a începe activități pe cont propriu din punct de vedere profesional sau apare dorința de a te perfecționa prin intermediul unui curs online. Vestea bună este că se întrevede apariția unui sponsor, care te va remarca. Acesta îți poate propune un contract, te poate susține deoarece identifică în tine potențial.

HOROSCOP Vărsător
Dacă în ultima vreme nu ai avut randament la serviciu acum poți să rezolvi tot ce ai amânat, vei face o impresie bună, ceea ce va aduce în curând posibilitatea unui câștig financiar.Pe seară, se anunță vizita inopinată a unor rude, însă nu îți poți stăpâni nervozitatea din cauza oboselii. Încearcă să te adaptezi pentru a-i face să se simtă bine. Pe viitor nu vei regreta acest lucru.

HOROSCOP Pești
Poți deveni sursa de energie și de optimism a unui prieten drag care trece printr-o perioadă mai grea. Răbdarea de care dai dovadă astăzi va fi atât de molipsitoare, încât acesta va scăpa de stresul acumulat și va adera în mod admirativ la ideile tale ingenioase.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.