HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 04 ianuarie 2019

04.IANUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 04 ianuarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 04 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 04 ianuarie 2019: Posibile presiuni din partea celor dragi, dar

intențiile lor sunt pozitive și pot fi de un real folos... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 04 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Planurile și mișcările secrete te pot costa timp și bani. Fii mai maleabil, mai comunicativ, mai atent cu cei din jur și mai puțin mândru cu cei din echipă, pentru a evita situațiile și discuțiile neplăcute.

Pot exista episoade de certuri, dispute, chiar amenințări, va fi nevoie de mai multă diplomație.

HOROSCOP Taur
Astrele te predispun la visare în această zi. Capacitatea de concentrare și simțul practic sunt diminuate și este posibil ca cei din jur să creadă că nu ești cu picioarele pe pământ. Nu insista să-i convingi de realismul tău, vei reveni la normal în scurt timp și vei acționa cu hotărâre.

HOROSCOP Gemeni
Mare atenție la tranzacțiile financiare ale zilei, deoarece fie o să găsești ceva ce este prea scump, fie este un produs ce nu pare să funcționeze în anumite norme, fie nu are acte care să ateste proveniența. Încearcă să te abții de la comentarii pentru a nu stârni o discuție în contradictoriu.

HOROSCOP Rac
Nu inițiezi un proiect nou de teamă ca nu cumva să eșuezi, însă vrei să continui să-l lucrezi abia după ce altcineva a făcut primul pas. Acea persoană își va asuma întregul merit în fața șefului sau clientului, iar tu vei suferi. Ia inițiativa pentru a face tu schimbările, întrucât acestea se vor dovedi profitabile pe viitor.

HOROSCOP Leu
Posibil să te întâlnești cu un prieten care prin atitudinea sa optimistă și corectă față de viață să te motiveze să începi ceva nou pe plan profesional, o idee de proiect sau să demarezi o afacere. S-ar putea să fie nevoie de o pregătire mai amănunțită și de o strategie pentru a reuși să planifici o activitate nouă, care ar putea să-ți aducă satisfacții financiare

HOROSCOP Fecioară
Pe plan profesional, inteligența funcționează la cote maxime și ai încredere în judecata ta privind proiectele pe care le expui. Totuși, evită azi să faci efort fizic exagerat. Inclusiv în casă, nu te apuca să muți mobila ori să faci treburi gospodărești ce implică obiecte ascuțite (cuțit, cuie etc.), pentru a nu te accidenta.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.