HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 01 martie 2019

01.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 01 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 01 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 01 martie 2019: Răniri pe corp din cauza impulsivității

(zgârieturi, tăieturi). Se recomandă temperarea pornirilor instinctive și amplificarea intuiției... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 01 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ceva te pune pe gânduri, simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a privi în ansamblu situația. Ziua de astăzi vine cu intuiție și creativitate.

Îți pot fi de folos pentru a pune în practică o idee, să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Partenerul apreciază comportamentul tău și se gândește să îți facă un cadou surpriză. Pe de altă parte, în urma evenimentelor de azi vei constata că ar trebui să fii mai organizat.

Loading...

HOROSCOP Taur
La locul de muncă posibil că va apărea ceva neprevăzut, care va trebui rezolvat până pe seară. Încearcă să te apleci mai mult spre sfera comunicării, astfel vei observa că dacă vei acorda mai multă atenție detaliilor vei reuși să eviți o confuzie creată din cauza interpretării greșite a unei situații.

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă se poate să porți unele discuții tensionate, nu vei mai tolera ca cineva din exterior să îți strice planurile, însă totul se va rezolva destul de repede. În schimb, momentele de intimitate sunt susținute de astre. Dacă ești singur, ai putea opta să ieși în oraș alături de prieteni, s-ar putea ca peste ani să-ți aduci aminte cum te-ai îndrăgostit acum.

HOROSCOP Rac
Un eveniment social îți poate aduce noi prieteni în anturaj, contracte sau susținători. Noi oportunități se întrezăresc la orizont în ceea ce privește capitolul sentimental. Nu este exclus ca o persoană cu statut social înalt să se intereseze de tine, pentru a lega o relație pe termen lung. Din această asociere ar putea să iasă și ceva bani în plus.

HOROSCOP Leu
Tot ceea ce gândești legat de bani se pare că prinde contur, astrele predispun la materializarea oricărei inițiative. Pe de altă parte universul îți va oferi astăzi noi oportunități în ceea ce privește viața sentimentală, dar pentru a le atrage în viața ta ar fi ideal să ieși și să te întâlnești cu persoane noi, pentru ca să trăiești experiențe inedite

HOROSCOP Fecioară
Astrele, în aspectele pe care le formează în această zi, pot să genereze unele discuții, neînțelegeri între parteneri, asociați. Rezultatul acestor dispute se va vedea pe zilele următoare, când vei afla că cel în cauză își cere scuze sau caută să îți obțină iertarea.

loading...
3540
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni Bivol 2020: Cei care sunteți singuri, puteți spera la întâlnirea surprinzătoare cu
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile
Previziuni 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: la începului anului 2020

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.