HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 01 martie 2019

01.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 01 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 01 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 01 martie 2019: Răniri pe corp din cauza impulsivității

(zgârieturi, tăieturi). Se recomandă temperarea pornirilor instinctive și amplificarea intuiției... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 01 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ceva te pune pe gânduri, simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a privi în ansamblu situația. Ziua de astăzi vine cu intuiție și creativitate.

Îți pot fi de folos pentru a pune în practică o idee, să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Partenerul apreciază comportamentul tău și se gândește să îți facă un cadou surpriză. Pe de altă parte, în urma evenimentelor de azi vei constata că ar trebui să fii mai organizat.

HOROSCOP Taur
La locul de muncă posibil că va apărea ceva neprevăzut, care va trebui rezolvat până pe seară. Încearcă să te apleci mai mult spre sfera comunicării, astfel vei observa că dacă vei acorda mai multă atenție detaliilor vei reuși să eviți o confuzie creată din cauza interpretării greșite a unei situații.

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă se poate să porți unele discuții tensionate, nu vei mai tolera ca cineva din exterior să îți strice planurile, însă totul se va rezolva destul de repede. În schimb, momentele de intimitate sunt susținute de astre. Dacă ești singur, ai putea opta să ieși în oraș alături de prieteni, s-ar putea ca peste ani să-ți aduci aminte cum te-ai îndrăgostit acum.

HOROSCOP Rac
Un eveniment social îți poate aduce noi prieteni în anturaj, contracte sau susținători. Noi oportunități se întrezăresc la orizont în ceea ce privește capitolul sentimental. Nu este exclus ca o persoană cu statut social înalt să se intereseze de tine, pentru a lega o relație pe termen lung. Din această asociere ar putea să iasă și ceva bani în plus.

HOROSCOP Leu
Tot ceea ce gândești legat de bani se pare că prinde contur, astrele predispun la materializarea oricărei inițiative. Pe de altă parte universul îți va oferi astăzi noi oportunități în ceea ce privește viața sentimentală, dar pentru a le atrage în viața ta ar fi ideal să ieși și să te întâlnești cu persoane noi, pentru ca să trăiești experiențe inedite

HOROSCOP Fecioară
Astrele, în aspectele pe care le formează în această zi, pot să genereze unele discuții, neînțelegeri între parteneri, asociați. Rezultatul acestor dispute se va vedea pe zilele următoare, când vei afla că cel în cauză își cere scuze sau caută să îți obțină iertarea.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.