HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 29 decembrie 2018

29.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 29 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 29 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. Pericol de pierderi financiare din pricina unor sfaturi nerealiste

provenite din anturaj. Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 29 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Astrele favorizează câștigurile materiale sub formă de bonusuri, cadouri valoroase și distincții. Posibil să ți se propună un post mai bine plătit, nu rata această ocazie inedită, chiar dacă te simți iritat de pe urma unei nereușite.

Pe seară, atenția îți va fi concentrată pe satisfacerea dorințelor persoanei iubite, o vei impresiona într-un mod plăcut prin atitudinea drăgăstoasă.

Loading...

HOROSCOP Taur
În cazul în care te confrunți cu o problemă de sănătate de ceva timp, azi poți vedea cum tonusul tău va deveni mai bun. Posibil că vei avea parte de posibilitatea de începe un nou tratament, de a găsi un specialist care să îți indice un regim de viață sănătos. Totul este să îți asculți intuiția și să nu dai înapoi.

HOROSCOP Gemeni
La finele zilei se pare că vei reuși să identifici persoane de valoare, care pot să-ți modifice modul de a gândi referitor la originile tale. În concluzie, se anunță o zi favorabilă introspecției, te vei ocupa de supraviețuirea unor datini și obiceiuri vechi.

HOROSCOP Rac
În această zi accentul cade pe partea financiară, posibil că vei avea parte de stimă de sine crescută. Beneficiezi de energia psihică necesară pentru a demara ceva nou. În plus nu-ți neglija instinctele, ele vin să-ți aducă la cunoștință ceea ce îți este util pentru perioada imediat următoare.

HOROSCOP Leu
În această zi cu influx astral favorabil, zodiacool.ro îți recomandă să-ți asculți instinctul, să mergi mai mult pe ceea ce-ți dictează inima, decât logica. Chiar dacă vei avea 2-3 variante de a alege un partener de viață, încearcă să-l alegi pe cel care ți se pare de viitor, alături de care simți că vei putea să îți dezvolți calitățile de părinte.

HOROSCOP Fecioară
Superiorii se arată satisfăcuți de performanțele tale pe plan intelectual și profesional, posibil să fii solicitat pentru un proiect de anvengură. Poate fi vorba despre ceva legat de colaborarea cu străinătatea. Sentimental, nu este exclus să apară un blocaj în relație, de aceea să amâni o ieșire în oraș împreună cu cel drag.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.