HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 29 decembrie 2018

29.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 29 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 29 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. Pericol de pierderi financiare din pricina unor sfaturi nerealiste

provenite din anturaj. Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 29 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Astrele favorizează câștigurile materiale sub formă de bonusuri, cadouri valoroase și distincții. Posibil să ți se propună un post mai bine plătit, nu rata această ocazie inedită, chiar dacă te simți iritat de pe urma unei nereușite.

Pe seară, atenția îți va fi concentrată pe satisfacerea dorințelor persoanei iubite, o vei impresiona într-un mod plăcut prin atitudinea drăgăstoasă.

HOROSCOP Taur
În cazul în care te confrunți cu o problemă de sănătate de ceva timp, azi poți vedea cum tonusul tău va deveni mai bun. Posibil că vei avea parte de posibilitatea de începe un nou tratament, de a găsi un specialist care să îți indice un regim de viață sănătos. Totul este să îți asculți intuiția și să nu dai înapoi.

HOROSCOP Gemeni
La finele zilei se pare că vei reuși să identifici persoane de valoare, care pot să-ți modifice modul de a gândi referitor la originile tale. În concluzie, se anunță o zi favorabilă introspecției, te vei ocupa de supraviețuirea unor datini și obiceiuri vechi.

HOROSCOP Rac
În această zi accentul cade pe partea financiară, posibil că vei avea parte de stimă de sine crescută. Beneficiezi de energia psihică necesară pentru a demara ceva nou. În plus nu-ți neglija instinctele, ele vin să-ți aducă la cunoștință ceea ce îți este util pentru perioada imediat următoare.

HOROSCOP Leu
În această zi cu influx astral favorabil, zodiacool.ro îți recomandă să-ți asculți instinctul, să mergi mai mult pe ceea ce-ți dictează inima, decât logica. Chiar dacă vei avea 2-3 variante de a alege un partener de viață, încearcă să-l alegi pe cel care ți se pare de viitor, alături de care simți că vei putea să îți dezvolți calitățile de părinte.

HOROSCOP Fecioară
Superiorii se arată satisfăcuți de performanțele tale pe plan intelectual și profesional, posibil să fii solicitat pentru un proiect de anvengură. Poate fi vorba despre ceva legat de colaborarea cu străinătatea. Sentimental, nu este exclus să apară un blocaj în relație, de aceea să amâni o ieșire în oraș împreună cu cel drag.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.