Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 23 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 23 mai 2020

Horoscopul zilei 23 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Se anunță o zi reușită. Participarea la un eveniment social crează bună-dispoziție. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Evită deplasările, nu accepta propunerea prietenilor de a pleca împreună în vacanță, vor fi predispoziții ca mașina să se defecteze sau să pierzi timp și bani din pricina unui posibil accident. În partea a doua a zilei e posibil să faci cunoștință cu o persoană nouă. zodiacool.ro îți recomandă prudență sporită și evitarea riscurilor.

Horoscop Taur
Banii vor fi astăzi mărul discordiei, iar dacă este vorba de divorț, vei constata că așa-zisul partener de viață va fabrica informații pe care să le prezinte judecătorului cu scopul de a avea câștig de cauză. În acest caz riști să rămâi și fără partea materială, și fără copii, acolo unde este cazul.

Horoscop Gemeni
Sentimentul de nesiguranță este firesc în anumite situații, însă nu trebuie perpetuat, prin urmare, ar fi cazul să renunți la îndoieli și să abordezi noile situații cu mai multă înțelepciune. Cere sfatul șefilor, colegilor în ceea ce privește cariera și suportul partenerului de viață în ceea ce privește relația de cuplu, cu ajutorul lor poți clarifica unele probleme mai vechi.

432
0
SHARE

Horoscop Rac
Pe plan profesional, astăzi îți sunt de folos insistența și perseverența în afaceri, în negocieri. O revedere cu un amic mai vechi îți lasă un gust amar, se dovedește că acesta nu mai este persoana care odată îți era alături, acum se pare că invidia, ura și trădarea au luat locul respectului, prieteniei.

Horoscop Leu
Tânjirea după dragoste este întâmpinată cu o respingere neprevăzută din partea partenerului iubit. Acesta te va dezamăgi profund și îți va da o stare proastă de dispoziție. Ar fi bine să vă recunoașteti reciproc greșelile, chiar dacă sunt doar mici scăpări din neatenție.

Horoscop Fecioară
Astăzi se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situațiile care ți se par neimportante și de a nu fi atent la detalii. Nu profita de pe urma prieteniilor, pentru a nu deveni la rândul tău ținta unor manipulări pe viitor. Dacă ai de făcut o deplasare alături de un membru al familiei, amână călătoria pe altă zi.

Horoscop Balanță
Ai putea atinge un nivel satisfăcător în ceea ce privește situația financiară, însă nu te lăsa pe o ureche, acum ești în formă și poți progresa mai mult decât crezi că poți. Și pe partea relațională ți se deschid noi orizonturi, mai ales dacă în ultima vreme ai avut probleme sau ai trecut printr-o despărțire.

Horoscop Scorpion
Negocierile pot deveni o plăcere în această zi în care astrele te susțin. Apar șanse mari de a fi contactat de anumite firme pentru a deveni purtătorul lor de cuvânt, însă vei accepta propunerile numai dacă vei fi lăsat să rezolvi problemele în stilul tău propriu.

Horoscop Gemeni
Sentimentul de nesiguranță este firesc în anumite situații, însă nu trebuie perpetuat, prin urmare, ar fi cazul să renunți la îndoieli și să abordezi noile situații cu mai multă înțelepciune. Cere sfatul șefilor, colegilor în ceea ce privește cariera și suportul partenerului de viață în ceea ce privește relația de cuplu, cu ajutorul lor poți clarifica unele probleme mai vechi.

Horoscop Capricorn
Te simți lezat pentru că alții poate au profit de pe urma ta, dar acum încearcă să îți asimilezi lecția, deoarece orgoliul în această zi va fi pus la încercare și vei acționa în dezacord cu intuiția. Pe de altă parte, dacă ești încă nemulțumit de unele situații în relația de dragoste, sunt șanse mari ca aceasta să se rupă.

Horoscop Vărsător
Astăzi ai puterea de a-ți asuma sarcini suplimentare la locul de muncă, iar pe de altă parte vei începe să te apreciezi mai mult, să ceri mai mulți bani de la cei cu care colaborezi. Ești în toane bune și cei din jur sunt surprinși de grija pe care le-o porți, te comporți ca o persoană nobilă.

Horoscop Pești
Proiectele inițiate pe plan profesional merg conform planului tău. Cu toate acestea caută să nu răspunzi provocărilor ce vin din partea prietenilor, mai ales dacă este vorba despre un șantaj. Chiar dacă îți va fi greu să te abții, datorită faptului că te ai o stare amplificată de agresivitate, detașează-te și evită posibilele conflicte, certuri.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!