HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 23 februarie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 23 februarie 2019
HOROSCOPUL zilei, 23 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 februarie 2019: Supraestimarea sau aroganța dovedită atrage

pe mai târziu neplăceri... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 23 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ți-ar plăcea să te poți bucura azi de o reușită, sfera cunoașterii, a dinamismului, a excentricității este activată, însă vin în actualitate unele probleme rămase nerezolvate, care te pun pe gânduri.

Dorești să refaci legătura cu unii prieteni mai vechi, dar cel mai probabil că aceștia nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce va pune o umbră de tristețe peste sufletul tău. zodiacool.ro îți recomandă să te bucuri de câteva ore de relaxare și să eviți întâlnirile sociale.

HOROSCOP Taur
Redresarea bugetului familiei poate fi o problema majoră care te frământă și te extenuează, însă astăzi nu ai răbdarea necesară pentru a găsi soluțiile potrivite. Situația cu banii se va rezolva în curând, de aceea mai bine te-ai orienta spre treburi casnice ca să-ți consumi surplusul de energie.

HOROSCOP Gemeni
Probabil că starea de irascibilitate de azi vine de pe urma unor probleme nerezolvate. Recomandăm abordarea cu diplomație a discuțiilor cu partenerul, pentru ca tensiunile să se dizolve. Pe plan profesional ai tendința de a te pripi și de a face greșeli care îți pot afecta reputația. Astăzi este indicat să fii pragmatic, decât visător.

HOROSCOP Rac
Începutul zilei aduce bani în portofelul tău, se întrevăd noi posibilități de câștig, de semnare a unui contract, se pare că vei face o impresie bună la o întâlnire. În schimb, apare tendința de a cheltui o parte din economiile familiei pe lucruri extravagante. Încearcă să te abții, riști să provoci o ceartă de proporții cu cei dragi din pricina acestei imprudențe.

HOROSCOP Leu
Dacă ai posibilitatea ar fi bine să te relaxezi astăzi în compania unor persoane pe care le îndrăgești, din familie. S-ar putea ca discuțiile cu tine să le fie de folos în luarea unor decizii, rezolvarea unor probleme. La finele zilei te vei simți un alt om, mai împlinit, mai apreciat.

HOROSCOP Fecioară
Astrele posibil că vin să destabilizeze relația, starea de disconfort se resimte în jurul tău. Această energie te va face să îți dorești să-ți testezi puterea de seducție. Totuși, nu se merită să-ți destabilizezi relația de dragul unui flirt. Fii mai atent la comunicarea cu partenerul de viață.

HOROSCOP Balanță
Colegii sau cei din anturaj nu au uitat că în trecut i-ai ajutat să rezolve o problemă stresantă pentru ei, de aceea acum îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste o situație neprevăzută. Tot ce ai de făcut este să le ceri ajutorul, nu vei fi dezamăgit.

HOROSCOP Scorpion
În această zi vei simți iubirea prin prisma rațiunii, a eforturilor pe care poți să le întreprinzi față de partenerul drag. Gesturile tale vor fi răsplătite de către acesta în perioada imediat următoare, prin activități surpriză ce țin de romantism și eros.

HOROSCOP Săgetător
Încearcă să ceri și sfatul partenerului, nu te închide în tine. Acesta îți va oferi sursa de optimism de care ai nevoie în această zi zbuciumată pe plan psihic și emoțional. Vei constata că mai mult calm va face minuni, situația prin care treci va avea în final o rezolvare.

HOROSCOP Capricorn
O zi cu program încărcat și cu multe situații de rezolvat ce te pot aduce în centrul atenției. Posibil ca ziua de azi să-ți aducă acea sumă de bani, pentru a putea demara planurile concepute. Sentimental, o nouă persoană își face apariția în viața ta, iar atracția față de ea trezește la viață sufletul tău romantic, prin urmare te simți împlinit.

HOROSCOP Vărsător
Vei constata că Universul te va pune astăzi la încercare și va trebui să asculți și de partener, de prieteni, de asociați. Acest lucru nu îți va conveni sută la sută, ba chiar te va destabiliza din punct de vedere psihic, însă ca rezultat vei învăța cum să te detașezi și să scapi de obsesia de a controla totul.

HOROSCOP Pești
Dacă ai planificată o întâlnire de afaceri, vei avea parte de succes, vei reuși să faci o impresie bună chiar dacă vor fi și discuții neplăcute. Dorința de a cheltui este mare, dar se pare că a venit momentul în care să te gândești să îți faci o rezervă, ceea ce este un lucru bun, în condițiile în care vei avea nevoie de ea în curând.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.