HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 23 februarie 2019

23.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 23 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 23 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 februarie 2019: Supraestimarea sau aroganța dovedită atrage

pe mai târziu neplăceri... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 23 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ți-ar plăcea să te poți bucura azi de o reușită, sfera cunoașterii, a dinamismului, a excentricității este activată, însă vin în actualitate unele probleme rămase nerezolvate, care te pun pe gânduri.

Dorești să refaci legătura cu unii prieteni mai vechi, dar cel mai probabil că aceștia nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce va pune o umbră de tristețe peste sufletul tău. zodiacool.ro îți recomandă să te bucuri de câteva ore de relaxare și să eviți întâlnirile sociale.

HOROSCOP Taur
Redresarea bugetului familiei poate fi o problema majoră care te frământă și te extenuează, însă astăzi nu ai răbdarea necesară pentru a găsi soluțiile potrivite. Situația cu banii se va rezolva în curând, de aceea mai bine te-ai orienta spre treburi casnice ca să-ți consumi surplusul de energie.

HOROSCOP Gemeni
Probabil că starea de irascibilitate de azi vine de pe urma unor probleme nerezolvate. Recomandăm abordarea cu diplomație a discuțiilor cu partenerul, pentru ca tensiunile să se dizolve. Pe plan profesional ai tendința de a te pripi și de a face greșeli care îți pot afecta reputația. Astăzi este indicat să fii pragmatic, decât visător.

HOROSCOP Rac
Începutul zilei aduce bani în portofelul tău, se întrevăd noi posibilități de câștig, de semnare a unui contract, se pare că vei face o impresie bună la o întâlnire. În schimb, apare tendința de a cheltui o parte din economiile familiei pe lucruri extravagante. Încearcă să te abții, riști să provoci o ceartă de proporții cu cei dragi din pricina acestei imprudențe.

HOROSCOP Leu
Dacă ai posibilitatea ar fi bine să te relaxezi astăzi în compania unor persoane pe care le îndrăgești, din familie. S-ar putea ca discuțiile cu tine să le fie de folos în luarea unor decizii, rezolvarea unor probleme. La finele zilei te vei simți un alt om, mai împlinit, mai apreciat.

HOROSCOP Fecioară
Astrele posibil că vin să destabilizeze relația, starea de disconfort se resimte în jurul tău. Această energie te va face să îți dorești să-ți testezi puterea de seducție. Totuși, nu se merită să-ți destabilizezi relația de dragul unui flirt. Fii mai atent la comunicarea cu partenerul de viață.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.