HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 22 iunie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 22 iunie 2019

HOROSCOPUL zilei 22 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Schimbările radicale sunt susținute de Univers. Noile investiții sunt avantajate. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
O propunere venită de la o persoană nouă în anturaj este destul de tentantă pe partea financiară. Prin urmare se pare că nu te vei putea abține și-i vei solicita o întrevedere pentru a stabili o colaborare, dar mare atenție, aceasta s-ar putea să implice deplasări periodice. Păstrează-ți calmul și evită să atingi subiecte delicate ce pot stârni discuții aprinse.

HOROSCOP Taur
Este posibilă o colaborare pe domeniu creativ deoarece astăzi ai idei inovatoare. Vei avea grijă să ceri pentru efortul depus o suplimentare a veniturilor, șefii sau clienții nu se arată dispuși să dea curs acestui demers, dar cu multă răbdare, vei face ca imposibilul să devină posibil. Totuși, starea de nervozitate poate să ducă la conflicte și discuții aprinse.

HOROSCOP Gemeni
Situațiile de criză te stimulează în această zi în care astrele sunt de partea ta, să-ți lărgești orizontul gândirii. Ai șanse mari să dai dovadă de siguranță și să nu riști să îi lași pe alții să te manipuleze. Posibil să începi un nou proiect profesional, de pe urma căruia sunt șanse sa câștigi o importantă sumă de bani. Ar fi bine să te consulți cu o persoană de încredere, cu un superior, pentru a nu lua decizii pripite.

1434
1.00
SHARE

HOROSCOP Rac
Profesional, totul pare prea frumos pentru a fi adevărat. Însă în relația de dragoste s-ar putea să fii martorul unor dezvăluiri din partea partenerului drag. În ansamblu totul face parte din evoluția voastră împreună, doar că nu poți trece așa ușor cu vederea peste unele nereguli.

HOROSCOP Leu
Un coleg te invită să aveți o discuție despre un proiect la care lucrezi pentru a-ți sugera anumite idei, dar refuzul tău categoric îl va înfuria și îl va face să se îndepărteze de tine pe viitor. Nu trebuie să fii așa de extremist, pentru că dacă vei proceda astfel nu vei reuși nici într-o direcție în viață.

HOROSCOP Fecioară
Revin în actualitate unele probleme ce au fost trecute cu vederea în ultima vreme. Însă încercarea de a rezolva de unul singur toate situațiile te poate costa timp și bani. Pe seară, s-ar putea să simți nevoia să iei măsuri ce vizează evoluția ta, cel mai probabil vei fi atras de ideea de a te reloca într-un alt oraș, stat, casă. Însă decizia finală ar fi bine să o iei în altă zi.

HOROSCOP Balanță
În această zi zodiacool.ro îți recomandă prudență, posibil să fii atras în situații care îți solicită toată puterea de muncă. Bine ar fi ca pe seară să îți lași timp și pentru reîncărcarea bateriilor. Stările negative de sabotaj este posibil să se manifeste pe corpul fizic printr-o boală, însă pentru a o vindeca este esențial să o localizezi la nivel de intenție și să o elimini.

HOROSCOP Scorpion
Astăzi îi vei putea impresiona pe cei din jur prin ideile inovative pe care le vei expune. Chiar dacă acestea nu îți aparțin în totalitate, ci sunt preluate de la specialiști în domeniu, important este faptul că tu știi cum să le prezinți, să le vinzi.

HOROSCOP Gemeni
Situațiile de criză te stimulează în această zi în care astrele sunt de partea ta, să-ți lărgești orizontul gândirii. Ai șanse mari să dai dovadă de siguranță și să nu riști să îi lași pe alții să te manipuleze. Posibil să începi un nou proiect profesional, de pe urma căruia sunt șanse sa câștigi o importantă sumă de bani. Ar fi bine să te consulți cu o persoană de încredere, cu un superior, pentru a nu lua decizii pripite.

HOROSCOP Capricorn
Deși dorești să îți schimbi starea proastă sau reproșurile cu care te confrunți, nu reușești să te mobilizezi și ai nevoie de un impuls din exterior. Cauți să te afirmi, vrei să fii remarcat, dar acum îți dai seama că, în lipsa unei noi motivații, nu reușești să fii mai bun decât ceilalți. Nu are rost să te implici în prea multe activități, riști să te depărtezi de scop și de cei din jur.

HOROSCOP Vărsător
Ai șanse mari de a cuceri azi admirația unei audiențe, ai idei care pot fi puse în practică cu succes. Prin urmare vei putea stabili alianțe, să semnezi contracte noi, să întâlnești persoane care să îți aprecieze eforturile depuse. Bine ar fi să-i faci un cadou și persoanei iubite, pentru a te bucura de o seară perfectă.

HOROSCOP Pești
Posibil să fii implicat într-un proiect creativ, poate chiar de voluntariat. Felul în care vei acționa va atrage atenția celor din jur, nu lăsa starea de nervozitate să pună stăpânire pe tine. Pe undeva te simți guvernat de frica de a nu se profita de pe urma muncii tale, prin urmare, te poți confrunta cu respingeri sau bârfe.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!