HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 22 decembrie 2018

22.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 22 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 22 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 decembrie 2018: Pe plan profesional, lucrurile se precipită,

cele programate nu pot fi terminate la termen... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: Astrele te vor favoriza dacă vei fi dispus să-ți asculți intuiția și să te ghidezi după instinct. Apar șanse mari de a întâlni persoane noi, care să te propulseze în carieră. Spre seară este posibil să vină cineva în vizită ori să auzi o veste despre o persoană mai de departe.

HOROSCOP Taur
Planurile de viitor pe partea sentimentală pot fi susținute de astre, se pare că astăzi ai putea scăpa de anumite probleme, tensiuni, frici care nu îți dădeau pace. Vei avea sentimentul că ai ajuns la un echilibru satisfăcător, vei simți că există iubire, de aceea nimic nu te va doborî.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Altruismul te ajută astăzi să fii agreat de cei din anturaj. Chiar dacă este o zi favorabilă studiului și comunicării, îți dorești să rămâi în anonimat, deoarece nu vrei să înșeli așteptările celorlalți și nici să te simți judecat. Prin urmare, urmează-ți intuiția.

HOROSCOP Rac
Vei avea parte de multă iluzie și dezamăgire din partea partenerului de viață, a colaboratorilor, persoanelor în care ai de obicei încredere. Vei constata că în această lume ești pe cont propriu, încercând să îți faci o viață mai bună. Astfel, vei putea dobândi fericirea, iar toate stările interioare, de frustrare, de nemulțumire se vor dizolva.

HOROSCOP Leu
Ți se oferă șansa de a ajunge să înțelegi rostul iubirii din partea partenerului, fii mai recunoscător. Iar dacă în ultima perioadă ai început o relație în paralel, acum totul poate ieși la suprafață. La locul de muncă este o zi favorabilă câștigurilor și strategiilor de dezvoltare a afacerii.

HOROSCOP Fecioară
Te încântă o propunere venită de la un prieten aflat departe de tine, pentru o nouă colaborare, dar șansele nu prea sunt de partea ta, deoarece se pare că nu găsești banii necesari. Pe seară s-ar putea să te simți singur, însă îți vei reveni destul de repede din această stare negativă.

HOROSCOP Balanță
Riscul de a face o gafă din cauza neatenției este mare, mai bine ar fi dacă ai lăsa întâlnirile importante, negocierile pe o altă zi cu influx astral de energie pozitivă. Dezamăgirea va veni tot din partea ta, deoarece te vei critica pentru că nu ai observat unele detalii, pentru că ai te-ai grăbit.

HOROSCOP Scorpion
Pe partea sentimentală, ziua de azi aduce în atenție problemele de sănătate ale partenerului și cheltuieli mari. Acesta poate să contacteze o viroză, o intoxicație alimentară în urma unei neatenții, iar tu vei fi nevoit să te implici total pentru a rezolva această problemă.

HOROSCOP Săgetător
Ai o zi care marchează reușita unor acțiuni pe plan profesional. Problemele mai vechi de la locul de muncă își pot găsi astăzi rezolvarea. Vor ieși la suprafață și unele frici legate de bani, dar nu este cazul să te identifici cu acestea, mergi înainte cu încredere, pentru a reuși.

HOROSCOP Capricorn
Se pare că o nouă provocare apare la locul de muncă, însă tocmai aceasta te va face să găsești o soluție potrivită la o problemă profesională care părea fără rezolvare. Rezistența ta la stres îi va impulsiona și pe colegi. Finele zilei îți va aduce împlinire în sânul familiei, de la care primești aprecieri.

HOROSCOP Vărsător
Posibilitatea de a obține câștiguri rapide te poate face să devii imprudent. Bine ar fi să eviți speculațiile riscante în această zi. Pe seară ai putea să te refugiezi în liniștea căminului conjugal, unde vei reuși să spui tot ceea ce ai pe suflet și să primești un sfat bun de la partenerul drag.

HOROSCOP Pești
Un eveniment neașteptat poate să apară azi, posibil să auzi despre un secret ce ți s-a ascuns, iar dacă tu ești cel care a mușamalizat o situație, aceasta va ieși la suprafață fără ca măcar să îți dai seama. La toate acestea se mai adaugă și conflictele mocnite între tine și partenerul de viață.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4374
4.22
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.