Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 21 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 21 martie 2020

Horoscopul zilei 21 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Apare dorința de a investi în bunuri de valoare, dar încă nu este momentul, deoarece nu se arată niciun ajutor din anturaj. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Te comporți cu naturalețe, de aceea cei din jur încep să te aprecieze la adevărata ta valoare. Banii pot să vină de pe urma unei negocieri, vânzări rapide, ceea ce poate să îți aducă satisfacții. În schimb, pe partea de sănătate se poate înregistra stres crescut.

Horoscop Taur
O nouă idee de afacere îți vine în minte, dar astăzi nu o vei putea pune în aplicare. Se pare că nu vrei să-ți folosești economiile și de aceea, vei aștepta o nouă oportunitate pentru a le investi. Totuși se evidențiază o schimbare majoră (de domiciliu, stil de viață, statut).

Horoscop Gemeni
Odihna și activitățile relaxante te-ar putea scoate din starea de agitație cu care te confrunți din cauza unor propleme de la locul de muncă. Partenerul de viață este dispus să te ajute să-ți revii, dacă îi vei permite să facă asta. Este un moment potrivit pentru a începe un nou stil de viață, însă totul ține de propria decizie.

337
0
SHARE

Horoscop Rac
Cineva cu poziție socială mai bună ar putea să-ți confirme faptul că satisfacțiile pe plan profesional întârzie să apară pentru că te implici cu prea mult egoism în munca ta. Există riscul să pierzi o sumă de bani din cauză că ești cu capul în nori, de aceea încearcă să te detașezi de problemele cotidiene.

Horoscop Leu
Schimbările tale bruște de dispoziție se datorează lipsei de apreciere din partea unei persoane îndrăgite. Suferi în tăcere și nimeni nu te consolează măcar cu o vorbă bună. Poate că ar trebui să discuți despre ceea ce te nemulțumește în relație. zodiacool.ro îți sugerează să nu te implici în discuții pe la spate ale celor din anturaj pentru a nu cauza neplăceri.

Horoscop Fecioară
Profesional, ziua ridică o nemulțumire, prin urmare vei fi mai vocal ca altă dată, nu vei mai trece cu vederea peste abuzurile la care ești supus. În dragoste, pentru tine astăzi iubirea trece prin portofel. Se pare că ai ajuns într-un punct critic și vrei ca partenerul cel drag să-și manifeste afecțiunea și din punct de vedere financiar.

Horoscop Balanță
Simți nevoia să discuți cu cineva despre starea ta inferioară de frustrare, iar șansele să-ți modifici ideologia sunt mari. Prin urmare, nu trebuie să te descurajajezi, acum este de fapt momentul tău de cotitură în evoluție, iar pe viitor te vei adapta din ce în ce mai bine la schimbarea de acum.

Horoscop Scorpion
Vei cere mai mult de la cel drag, posibil că vei vedea că ce ai alături de tine nu este ceea ce îți dorești pentru restul vieții, confruntările nu vor fi directe, însă indiferența va fi cea care va decide. Deși tentația este mare, încearcă să reziști impulsului de a consuma băuturi alcoolice. Dacă această acțiune ar fi azi inițiată ar putea da naștere unui prost obicei pe termen lung.

Horoscop Gemeni
Odihna și activitățile relaxante te-ar putea scoate din starea de agitație cu care te confrunți din cauza unor propleme de la locul de muncă. Partenerul de viață este dispus să te ajute să-ți revii, dacă îi vei permite să facă asta. Este un moment potrivit pentru a începe un nou stil de viață, însă totul ține de propria decizie.

Horoscop Capricorn
Munca ocupă primul loc în această zi, se pare că ziua vine cu multe provocări pe partea profesională, evident ele vor fi recompensate financiar, numai că partenerul de viață va sancționa lipsa ta de acasă, ceea ce te poate înfuria. Prin urmare dacă l-ai bănuit în ultima perioadă de infidelitate, acum îl vei confrunta, însă se vor face unele echilibrări

Horoscop Vărsător
Relațiile cu cei mici oferă împlinire și satisfacție pe plan sentimental. Este posibil ca un bun prieten să îți solicite să ai grijă de copii câteva ore, lucru pe care ar trebui să îl accepți cu bucurie. S-ar putea ca aceștia să îți ofere o lecție de viață care îți va fi de folos în viitorul apropiat.

Horoscop Pești
Comunicarea cu cei de la locul de muncă nu este adecvată. Ar fi bine să ții cont de faptul că dacă vrei ca echipa să dea randament, trebuie să-i lași și pe alții să-și exprime punctul de vedere. Pe de altă parte, acasă partenerul cel drag te va surprinde cu o stare nervoasă, dar vei accepta premiza că poate nu a luat în calcul ceea ce te frământă pe tine.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!