HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 20 octombrie 2018

20.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 20 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 20 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 20 octombrie 2018: Un eveniment fericit poate.. Află ce

rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 20 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Luxul și eleganța trec astăzi pe primul plan, însă nu faci chiar o pasiune pentru obiectele de artă. Totuși, ți-ar plăcea să duci o viață din care să nu îți lipsească nimic, să treci la un alt nivel pe plan social. Dacă însă ești o persoană cheltuitoare, se pare că totul se va amplifica, până ce vei învăța să chibzuiești banii.

HOROSCOP Taur
În sectorul carierei totul pare să meargă bine, azi ai lipici la public, beneficiezi de multă recomandare, recunoașterea meritelor într-un spațiu dominat de oameni dintr-o anumită clasă a societății. Însă dacă dorești să vinzi un bun, zodiacool.ro recomandă să te documentezi înainte, deoarece se pare că cineva din anturaj încearcă să profite de tine.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
La capitolul profesional apare posibilitatea de a te asocia cu persoane noi în vederea obținerii unui contrat, loc de muncă mai bine plătit. Iubirea cunoaște alte dimensiuni, vei simți nevoia de a-ți răsplăti partenerul iubit pentru simplul fapt că te susține în momentele în care lipsa comunicării duce la blocaje ce durează săptămâni.

HOROSCOP Rac
Discuțiile purtate cu calm pe care le ai astăzi vor putea dizolva unele tensiuni mai vechi pe plan sentimental. Prin urmare, vei constata că această schimbare de atitudine va fi pe placul celor dragi. Pe seară posibil că vei manifesta o mai mare atenție față de stilul de viață: alimentație și sport.

HOROSCOP Leu
Pe partea profesională s-ar putea să apară oportunități legate de semnarea unui contract, un nou job, afacere. Sentimental, dacă ești singur, te poți bucura de o întâlnire romantică, iar aceasta să fie favorabilă pentru inițierea unor planuri de viitor, cel mai probabil tot pentru afaceri în parteneriat.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să fii mai maleabil și să nu mai forțezi limitele, pentru a avea succes. Lăcomia poate fi cel mai mare dușman în calea realizărilor pe plan financiar. Problemele în cuplu pot pleca de la bani, partenerul iubit poate să investească mai mult în cămin și să îți reproșeze acest fapt.

HOROSCOP Balanță
Toate par că sunt împotriva ta și este lesne de înțeles că te simți bulversat. În aceste condiții simți nevoia de a vedea un progres măcar pe plan sentimental, deoarece te-ai implicat cu tot sufletul, însă te lovești de indiferența partenerului, totuși nu-ți fă griji, s-ar putea ca doar azi să nu fiți pe aceeași lungime de undă.

HOROSCOP Scorpion
Nu este o zi potrivită pentru activități de rutină, puterea de concentrare este mare, de aceea ți-ai putea folosi energia psihică pentru a pune în practică un nou proiect. Pe de altă parte, zodiacool.ro îți recomandă mai multă atenție la relația cu partenerul de viață, posibil să fii implicat într-o neînțelegere cu acesta.

HOROSCOP Săgetător
Ai tendința să te complaci în situația în care te afli la locul de muncă, una nu tocmai pozitivă. Poți mai mult, încearcă să renunți la comoditate și să acționezi mai repede. Profiți de poziția pe care o ai pentru a-i manipula pe colegii de muncă și a-i determina să facă lucrurile pe placul tău, dar fii mai chibzuit și ține cont și de părerile lor.

HOROSCOP Capricorn
Se pare că te vei confrunta cu unele amânări ce vizează un anumit angajament din partea unor anumite persoane. Nimic nu este întâmplător, recomandăm să te bazezi pe sprijinul unor persoane cu experiență, pentru a evita să faci o investiție păguboasă. Sentimental, devii mai popular și asfel vei descoperi că ceea ce părea complicat în relație se rezolvă într-un mod simplu.

HOROSCOP Vărsător
Îți exprimi sentimentele și ideile cu ușurință, astfel încât cei din anturaj ajung să te cunoască cu adevărat și să te aprecieze la adevărata ta valoare. În această zi simți nevoia ca prietenii apropiați să-ți fie prin preajmă, să te susțină și chiar să te asculte. În schimb, le vei oferi sfaturi și sprijinul de care au nevoie.

HOROSCOP Pești
Interesul nejustificat pentru imaginea publică te determină să uiți de partea emoțională și să o plasezi pe locul doi. Partenerul de viață suferă din cauza lipsei tale de implicare, poate că ar fi bine dacă ai aduce un aport de energie pe planul afectiv, ceea ce te va face să te maturizezi din toate punctele de vedere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
5882
4.05
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Rădăcinile numerologiei pot fi urmărite în urmă cu peste 10000 de ani în Egipt și Babilon.
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.