HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 20 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 20 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, 20 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 20 aprilie 2019: Se recomandă chibzuință și multă

înțelepciune, deoarece unii oameni pot fi și răi atunci când circumstanțele o cer. Horoscopul zilei, 20 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Astrele vin să activeze tot ce ține de spiritualitate, vei auzi vești despre unele persoane care poate că te-au dezamăgit în ultima perioadă, acum se pare că Universul dorește să îți arate că ți s-a făcut dreptate, totul pare prea frumos pentru a fi adevărat. Această experință pentru tine va fi o lecție karmică.

HOROSCOP Taur
Ești tentat să renunți la iubire și la partea sentimentală și să lași banii să devină mai importanți pentru tine. Posibil ca partenerul de viață să te amenințe cu despărțirea, încearcă să te detașezi de acea stare, deoarece în zilele următoare totul va reveni la normal. Acum este mai bine să ai mai multă răbdare pentru a reuși să faci alegerea corectă.

1669
1.00
SHARE

HOROSCOP Gemeni
O lucrare neterminată în locuință te preocupă mai mult decât este necesar. Nu este cazul să le cauți nod în papură celor dragi, încearcă să ai mai multă răbdare și să-ți asumi responsabilitățile proprii. Dacă te interesează partea de spiritualitate, acum vei fi susținut de Univers pentru a reuși să îți îmblânzești subconștientul.

HOROSCOP Rac
Posibil să fii tentat acum de dragul teribilismului să dezvolți un comportament nepotrivit la locul de muncă, însă în timp vei sancționat. Relația cu persoana iubită ar putea deveni ușor tensionată, din motive care țin numai de tine. Posibil să fi fost prea competitiv în ultima vreme, încearcă să te mai relaxezi.

HOROSCOP Leu
Apare azi un cocktail de confuzie, bazat pe incertitudinea zilei de mâine, confuzie izvorâtă în special din partea profesională, financiară și relațională. Cu alte cuvinte, vei trece prin stări de tensiune care vor încerca să pună capăt unor dependențe emoționale.

HOROSCOP Fecioară
Manifești dorința de a te simți protejat, răsfățat, poate că a venit vremea ca o parte din cheltuielile casei să fie preluate de partenerul de viață, la urma urmei, ai și tu nevoie de un confort material. Recomandăm să renunțați la impulsivitate, nervozitate, deoarece tot tu vei avea de suferit de pe urma unor astfel de ieșiri.

HOROSCOP Balanță
Nu te necăji că cei din jur astăzi nu prea te bagă în seamă. Răspunsurile la întrebările pe care le-ai căutat în utima perioadă la problemele care te măcinau, azi le vei găsi în singurătate (meditație). Pe partea de sănătate se întrevăd tensiuni emoționale, însă acestea sunt trecătoare.

HOROSCOP Taur
Ești tentat să renunți la iubire și la partea sentimentală și să lași banii să devină mai importanți pentru tine. Posibil ca partenerul de viață să te amenințe cu despărțirea, încearcă să te detașezi de acea stare, deoarece în zilele următoare totul va reveni la normal. Acum este mai bine să ai mai multă răbdare pentru a reuși să faci alegerea corectă.

HOROSCOP Săgetător
Aștepți să apară rezultatele unui proiect început de ceva vreme, dar acestea întârzie să apară. Ca urmare s-ar putea să-ți pierzi răbdarea și să iei decizia radicală de a schimba strategia, ceea ce este de bun augur. Mergi pe ceea ce-ți dictează intuiția și în final toți cei implicați vor fi surprinși în mod plăcut.

HOROSCOP Capricorn
La locul de muncă poate să apară o propunere de colaborare în afara orelor de program, ceea ce este de bun augur, vei ieși din monotonie, plus că vei fi însoțit de persoane cunoscute în aceste demersuri, ceea ce îți dă un plus de încredere. Pe seară apare posibilitatea de a pleca într-o minivacanță, pentru a te relaxa după o perioadă mai aglomerată.

HOROSCOP Vărsător
Simți că relația se șubrezește, partenerul se află într-o stare mai apatică, motiv pentru care te decizi să-l ajuți și să porniți împreună într-o scurtă călătorie, plimbare. Prin aceasta vă veți redescoperi calitățile și frumusețea sufletească și vă veți aminti cât de mult vă iubiți.

HOROSCOP Pești
Parcurgi o zi excelentă la locul de muncă, simți că ești pe val. Este timpul să te dedici cu pasiune planurilor tale care necesită un consum mare de energie și putere sporită de concentrare. Pe seară astrele activează partea de subconștient. Vei avea parte de vise premonitorii, intuiția va funcționa la cote înalte, plus că sunt șanse să descoperi un secret ascuns de partener.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!