HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 18 mai 2019

HOROSCOPUL zilei, 18 mai 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 18 mai 2019: Confortul financiar al celor dragi trece pe

primul loc, dar o posibilă stare de dezamăgire cauzată de lipsa de aprecire poate apărea. Horoscopul zilei, 18 mai 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Astăzi nu sunt bine aspectate speculațiile de orice natură întrucât vei fi dezamăgit de rezultat. Dacă ești printre cei care doresc să își schimbe locul de muncă acum nu este momentul propice pentru a iniția acest demers, nu vei obține ceea ce vrei pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP Taur
Randamentul intelectual este astăzi ușor scăzut și pricina lipsei de concentrare, care te poate aduce într-o stare de nervozitate. Se pare că ai prea multe idei în același timp și nu reușești să pui în practică pe niciuna, de aceea este recomandat să te orientezi spre acțiuni de rutină, să fii tolerant cu cei din jur.

HOROSCOP Gemeni
Este o zi mai agitată, încearcă să rămâi focusat și să ai mai multă încredere în tine, chiar dacă întâmpini un refuz. Complexul de inferioritate cu care te confrunți are legătură cu un eveniment din trecut care ar trebui dat uitării. În partea a doua a zilei, te vei liniști și vei căuta noi metode de a te relaxa.

HOROSCOP Rac
Înțelepciunea își lărgește orizontul și ai șanse de a vedea altfel situațiile din trecut. Ceea ce ai învățat și sfaturile unei persoane de încredere te ajută astăzi în luarea unor decizii majore care vor fi în armonie cu noua cale de evoluție. Dacă dorești să îți extinzi afacerea, apar șanse mari de a intra pe domeniul online.

HOROSCOP Leu
Grijile legate de situația financiară din ultima vreme, pot fi azi spulberate de apariția unei noi oportunități venite de la o persoană sus-pusă. Negocierile sunt avantajate dacă nu renunți la scopul pe care ți l-ai stabilit inițial. Prin simpla apariție, azi îi poți convinge pe cei din jur să se alăture idealurilor tale.

HOROSCOP Fecioară
Obstacolele vor apărea astăzi în calea proiectelor tale și de aceea te poți îngrijora. Rigiditatea personală te va face să nu găsești soluții potrivite pentru a le înlătura, iar acest lucru poate aduce un eșec, o stare de indispoziție, însă acestea sunt trecătoare.

HOROSCOP Balanță
Curajul de care dai dovadă și energia debordantă te fac să găsești soluțiile ideale pentru proiectele tale. Îți vei îndeplini sarcinile până la capăt, în ciuda dificultăților care pot apărea. Pe seară implicarea rudelor te agită, te enervează, vei dori să te retragi, să eviți un răspuns, o posibilă confruntare.

HOROSCOP Scorpion
Speculațiile vor fi de bun augur în această zi, fie că este vorba de un favor, fie că intri în posesia unui comision, fie că vei cumpăra ceva pentru a vinde ulterior, totul este bine aspectat. Sfera sentimentală iese și ea în evidență, cel mai probabil vrei să clarifici o situație atât cu partenerul cât și cu cei mici (copii).

HOROSCOP Săgetător
Relația sentimentală intră pe un făgaș presărat cu tensiuni. Încearcă să nu provoci un scandal din cauza geloziei, nu acționa la primul impuls, posibil că vei regreta ulterior. Riști să îți rănești partenerul fără a avea dovezi concrete. Se recomandă calm și mai multă răbdare.

HOROSCOP Capricorn
Voie bună la serviciu. Cei din jur observă eforturile pe care le faci pentru a crea o atmosferă bună și îți pregătesc o surpriză plăcută. Pe seară nu este exclus să simți nevoia de a începe ceva nou, poate întâlnești o persoană specială, care să te încurajeze să faci primul pas, pentru a-ți îndeplini visele. Însă ai grijă, fii cumpătat.

HOROSCOP Vărsător
Primești provocarea de a lăsa lucrurile pe plan sentimental în voia sorții, chiar dacă de obicei îți controlezi emoțiile din cauza fricii de a nu suferi. Însă acum vei avea surpriza plăcută ca cineva din anturaj să admire detașarea ta și se va simți motivat pentru a face primul pas spre construirea unei relații.

HOROSCOP Pești
O multitudine de idei, gânduri, emoții își fac apariția în viața ta. Dacă vei încerca să te exteriorizezi față de cel drag, totul va fi bine, acesta te va ajuta să te organizezi mai bine. Finele zilei aduce posibilitatea de a relua o discuție cu cineva din depărtare, poate chiar ți se va propune o colaborare avantajoasă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
2123
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificația și vibrația literelor
Fiecare literă din alfabet este guvernată de o anumită cifră și are o anumită vibrație
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop chinezesc căsătorie și relații
Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Scopul Stelelor Zburătoare
Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este identifica zonele din locuință cu fluxul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.