Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 18 ianuarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 18 ianuarie 2020

Horoscopul zilei 18 ianuarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Posibile decizii proaste din punct de vedere afectiv. Trebuie să măsoare de 10 ori și să se taie o dată. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Încearcă să fii o persoană diplomată și lăsă-i pe alții să vorbească, chiar dacă ai impresia că nimeni nu ți se opune. Ești predispus să ai o stare bună care te face să te concentrezi mai bine asupra problemei inopinate pe care trebuie să o rezolvi la locul de muncă sau acasă. Însă fii precaut, există riscul ca cineva să te tragă în jos.

Horoscop Taur
Pe partea financiară ar fi bine să reprogramezi întâlnirile de afaceri și să eviți luarea deciziilor importante. În schimb, pe partea relațională o persoană nouă poate apărea în viața ta, de care te vei simți atras încă din prima clipă. Felul ei de a vorbi și de a gândi te va cuceri pe loc. Ai șansa de a te convinge că totuși dragostea există!

Horoscop Gemeni
Căutarea unor răspunsuri la problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă te face să-ți dorești să stai singur, să te detașezi de partener, copii, prieteni, colegi de muncă și să te ocupi în primul rînd de propria persoană. Trebuie să eviți discuțiile în contradictoriu, concentrează-te să comunici limpede ceea ce dorești.

1333
0
SHARE

Horoscop Rac
Încearcă să acorzi mai multă atenție modului în care cheltui banii. Imprudența de azi poate atrage pierderi consistente pentru capitolul financiar, nu investi în obiecte care își pierd valoarea în timp. La capitolul sentimental, posibil să treci printr-un moment de bilanț, constatările vor scoate la suprafață faptul că cineva drag a profitat de încrederea oferită de tine.

Horoscop Leu
Resursele de care dispui (financiar, social), fac ca persoanele de care ai grijă să se simtă protejate. Ca urmare ele fac tot posibilul să te răsplătească pentru efortul tău, prin gesturi și cuvinte frumoase, dar nu încerca să pari încrezut pentru a nu fi judecată greșit atitudinea de superioritate.

Horoscop Fecioară
Astrele aduc chiar de la începutul zilei noi idei, persoane interesante, provocări din punct de vedere intelectual. Descoperi că emoţiile nu te ajută pe partea de comunicare. Comoditatea este bună, dar nu pentru astăzi, acum ar fi bine să treci la fapte, profită de oportunitățile care apar, în caz contrar se va trece la consecințe neplăcute pe viitor.

Horoscop Balanță
Dacă vrei să începi o activitate comercială, să achiziționezi ceva, recomandăm să mai amâni această inițiativă. O stare de irascibilitate poate ajunge azi la cote alarmante, o posibilă ceartă va fi greu de evitat, însă aceasta va aduce vindecare sufletească în perioada imediat următoare.

Horoscop Scorpion
Partea financiară necesită o reorganizare, cel mai probabil vei avea de efectuat o deplasare, posibil pentru a semna un contract, însă acest drum nu va fi încununat de satisfacții, și s-ar putea să te simți defavorizat. Buna dispoziție poate fi umbrită și acasă, unde ai parte de multă agitație. Vei rupe tăcerea, vei spune ce ai pe suflet: părinților, copiilor, partenerului.

Horoscop Gemeni
Căutarea unor răspunsuri la problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă te face să-ți dorești să stai singur, să te detașezi de partener, copii, prieteni, colegi de muncă și să te ocupi în primul rînd de propria persoană. Trebuie să eviți discuțiile în contradictoriu, concentrează-te să comunici limpede ceea ce dorești.

Horoscop Capricorn
Este posibil să discuți cu cineva despre starea actuală inferioară de frustrare, iar șansele de a-ți schimba ideologia în această zi sunt mari. Vei deveni azi mesagerul noului, deoarece vei recepționa mesaje subtile din Univers și le vei transpune în practică, în special pe partea spirituală.

Horoscop Vărsător
O veste neplăcută face din această zi una cu schimbări bruște de situații. Excesele nu sunt recomandate, în schimb cumpătarea în alimentație, cheltuială, senzualitate, vorbire te poate ajuta să te regăsești. Atenție în trafic, posibile accidente la picioare, încheieturi, din pricina lipsei de atenție sau a impulsivității.

Horoscop Pești
Dacă ai dat bani cu împrumut, te-ai lansat într-o activitate la comun cu un prieten, poți să constați că ai fost înșelat, că s-a profitat de bunătatea ta, iar banii au disparut. O posibilă stare de tristețe se poate instala, la început poate că nu vei resimți nimic negativ de pe urma acesteia, dar pe viitor încearcă să nu mai fii naiv.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!