HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 16 martie 2019

16.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 16 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 16 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 16 martie 2019: Șanse de promovare sau aprecieri sincere, ori o

mărire de salariu.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 16 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: În cazul în care simți că în ciuda eforturilor depuse nu reușești să reglementezi o problemă ce ține de sfera profesională, sunt șanse de a lua legătura cu o rudă, pentru a începe o activitate nouă în altă localitate.

Seara este posibil să te surprindă pe gânduri, să vrei să petreci mai mult timp alături de partener.

HOROSCOP Taur
Chiar dacă te dedici activităților profesionale și cariera este favorizată azi, pe seară încă mai ai destulă energie pentru a te ocupa și de familie. Prin urmare se întrevede o îmbunătățire a relației afective. Schimbările care intervin astăzi vor contribui la rezultate pozitive viitoare.

HOROSCOP Gemeni
Astrele vin să activeze tot ce înseamnă instinct de dominare, ceea ce pentru tine va fi un punct de susținere, îți va oferi posibilitatea de a înțelege ce simt ceilalți. Sunt posibile situații delicate, pe parcursul zilei vei avea parte de mai multe obstacole, dar acestea te vor ambiționa pentru a-ți vedea o dorință realizată.

HOROSCOP Rac
Amână să treci la acțiune pe plan financiar într-o zi în care simți că ai mai multă încredere în tine. Dacă în ultima perioadă ai dat curs unei tentații pe partea amoroasă, acum deși regreți că ai greșit, este prea târziu. S-ar putea să fii dat de gol, iar partenerul să decidă să pună punct relației.

HOROSCOP Leu
Deoarece astăzi nu vei suferi pe partea financiară, vei dori să pui accentul pe implicarea emoțională. În prima parte a zilei te vei concentra pe unele demersuri de la locul de muncă care au fost începute în ultima perioadă, însă pe seară vei dori să te relaxezi împreună cu partenerul de viață.

HOROSCOP Fecioară
Starea de bine a celor mici contează, ai putea merge cu ei să-i înscrii la un sport, dar constați că mai sunt lucruri de rezolvat la muncă, ceea ce te împiedică să-i ajuți. După o zi de alergătură, îți propui un program administrativ, vei dori să faci curățenie, mâncare, cumpărături. Partenerul se va alătura cu bucurie acestor activități.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.