HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 16 februarie 2019

16.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 16 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 16 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 16 februarie 2019: Se recomandă prudență. Nu toți oamenii

sunt sinceri, uneori ei au și anumite scopuri ascunse... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 16 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP zodia Berbec: Se pare că ai parte încă de dimineață de oportunități în ceea ce privește un chilipir, un bun, un preț convenabil pentru a începe o lucrare de construcție sau renovare.

Se întrevede o îmbunătățire a relației cu partenerul de viață la o cină romantică. Încearcă să eviți să discuți cu acesta despre activitatea ta profesională pentru a nu spulbera farmecul serii.

HOROSCOP Taur
Deși este posibilă o zi zbuciumată, aceasta poate fi cu un final fericit. Numeroase probleme apar în cale, însă datorită calmului și chibzuinței tale, vei reuși să treci peste toate cu brio. În acest sens te poți baza pe sprijinul celor din anturaj sau din familie.

HOROSCOP Gemeni
Situația actuală nu te mai mulțumește, dorești să ai mai mult timp pentru tine, pentru familie. Suprapuse peste aceste elemente de avangardă, vedem și tensiuni pe plan afectiv, relațional. Recomandăm să îți asculți intuiția și să încerci să nu sari peste anumite trepte din evoluția ta, deoarece vei fi pus în situația de a lua totul de la capăt în perioada următoare.

HOROSCOP Rac
O posibilă reușită pe plan financiar ar putea fi umbrită de unele probleme de familie, care nu mai suferă amânare. Se pot ciocni unele idei, însă tot cum vei dori tu vei face. Încearcă să le rezolvi cu calm și responsabilitate, pentru a reuși să detensionezi relația.

HOROSCOP Leu
Relațiile de prietenie îți atrag atenția, vei simți nevoia de a relua legătura cu foști prieteni, iar aceste momente de regăsire au menirea de a aduce în viitorul apropiat o posibilă afacere, colaborare. Partenerul de viață va fi în această zi mult mai atent cu tine, nu este exclus ca el să treacă printr-o perioadă în care conștientizează rolul tău important în relație. Bucură-te de aceste clipe.

HOROSCOP Fecioară
Atenție la neatenție, șanse mari ca la locul de muncă să se producă mici accidente. Astrele vor activa azi stări noi, posibil ca acum să ai o viziune nouă asupra a ceea ce faci. Deși ziua începe cu o întârziere pe plan profesional, pe plan sentimental simți că îți revii după o lungă hibernare.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.