HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 15 decembrie 2018

15.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 15 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 15 decembrie 2018: Ajutorul celor ce au o oarecare influență pe plan social vine să rezolve o

problemă veche, dar nu se recomandă luarea deciziilor radicale astăzi... Află ce rezervă astrele!

HOROSCOP Berbec
Încearcă să nu pui bază în persoanele noi pe care nu le cunoști. Acestea vor fi tentate să profite de experiența ta pentru a-și îndeplini un vis ce ține de partea profesională a vieții, lucru care te va dezamăgi. Totuși nu pune totul la suflet, în curând vei vedea că ai exagerat.

HOROSCOP Taur
Începi ziua cu vești legate de bani, apare posibilitatea să vinzi ceva sau să obții un câștig de pe urma unei activități prestate pe cont propriu. Pe de altă parte, ai șansa de a efectua azi o călătorie în scop spiritual, care îți poate schimba radical atitudinea și modul de gândire. Desigur, transformarea nu se va produce peste noapte, dar „cu răbdare treci marea”.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Dacă ești angajat, în această zi vei auzi despre o posibilă mărire de salariu, o avansare, de posibilitatea aprobării unui împrumut pentru o casă. Pe seară ai putea sărbători reușita împreună cu cei dragi din familie, însă nu exagera cu lauda de sine, pentru a nu fi privit cu suspiciune.

HOROSCOP Rac
O posibilă stare de mulțumire vine să îți arate noi perspective atât asupra vieții la comun cât și asupra muncii în doi. Te gândești să programezi o excursie, o vacanță, pentru a consolida relația, acțiune ceea ce va fi receptată bine de către partenerul drag. Pe seară se întrevede o răsplată amoroasă în așternut.

HOROSCOP Leu
Nu este exclus ca acasă, partenerul de viață să îți facă o surpriză sau poate că tu vei dori să repari ceva pentru a-i aduce zâmbetul pe buze. Răsplata va fi pe măsură, mai ales în a doua parte a zilei, când veți ridica temperatura în dormitor.

HOROSCOP Fecioară
Se aprinde focul cunoașterii, așa că profită de oportunitățile zilei și nu te plafona în ceea ce ai făcut până acum. Timpul înseamnă bani, nu pierde vremea și cere ceea ce este al tău. În relație, dacă ai ceva probleme influxul astral al zilei poate aduce o împăcare, datorită discursului tău conciliant.

HOROSCOP Balanță
Tot ce înseamnă bun la comun acum este bine aspectat. Ajutorul financiar primit de la ceilalți este bine venit pentru a implementa noi idei, posibil dacă stai de mult timp în chirie acum să poți să-ți cumperi o casă. În schimb, atenție la relațiile extraconjugale, acestea vor deveni foarte active, numai că totul se poate afla sau solda cu o problemă ginecologică.

HOROSCOP Scorpion
Se vede că ai nevoie de o sumă de bani spre a achita unele obligații, dar nu te baza pe ajutorul partenerului drag, acesta se va preface că nu înțelege despre ce vorbești, pentru a nu se implica. În schimb, atitudinea sa te va forța să evoluezi pe cont propriu.

HOROSCOP Săgetător
Sentimente necunoscute de frică sau de inferioritate te pot face să îți fie dificil să vezi o situație clar. Fii atent la portofel! Din cauza stresului de la muncă sau de acasă nu este cazul să faci cheltuieli necugetate. Cumpărăturile de azi se vor dovedi o investiție proastă pe viitor.

HOROSCOP Capricorn
Riscul de a primi o amendă în trafic este destul de mare. Prin urmare evită confruntările cu oamenii legii, s-ar putea să ieși șifonat și cu mai puțini bani în portofel, dacă vei insista să-și faci singur dreptate. Pe seară încearcă să îți răspunzi la întrebarea: de ce îmi vine acum această provocare?

HOROSCOP Vărsător
Nu vei ști cum să procedezi, o stare de confuzie își face apariția. Posibil să fii tentat să renunți la tot, iar dacă vei mai rămâne în relația actuală vei încerca să faci ordine, însă vei mai resimți doar putină încredere în partenerul de viață, restul se va pierde fără a mai putea fi restaurat.

HOROSCOP Pești
O dispută vine să aducă în actualitate o problemă mai veche pe plan sentimental. Ca răspuns, îți vine să-ți faci valiza, să pleci cât mai departe de partenerul de viață, însă nu te grăbi, s-ar putea să faci un gest exagerat, pe care mai târziu îl vei regrata. Încearcă să comunici cu blândețe ceea ce te deranjează.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4701
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.