Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 14 decembrie 2019

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 14 decembrie 2019

Horoscopul zilei 14 decembrie 2019, horoscop oferit de Zodiacool: Excursiile împreună cu cei dragi, undeva în natură pot ajuta la soluționarea unor probleme pe plan emoțional. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
În prima parte a zilei vei fi supus unor probe șocante, care te vor deruta, îți vor distruge echilibrul interior, cel mai probabil exteriorul va încerca greu interiorul (prietenii se vor transforma în dușmani, familia va dori să profite de tine ori partenerul îți poate înșela așteptările).

Horoscop Taur
Conflictele pot pleca astăzi de la bani, astrele atrag atenția asupra faptului că depui un efort prea mare pentru a întreține familia. Chiar dacă ar putea să apară o nouă colaborare cu cineva din anturaj, nu lăsa entuziasmul să devină prea mare, întrucât partenerul de viață poate să devină suspicios.

Horoscop Gemeni
Universul te înzestrează acum cu mai multă imaginație, dorință de a comunica. Poți primi propuneri de a pleca într-o mică deplasare, poți să fii remarcat de un posibil șef, colaborator. Sentimental, cochetezi cu ideea unei relații serioase, iar astăzi poate că vei trece și la fapte. Se anunță o zi cu multe schimbări benefice pe plan afectiv, amoros.

Horoscop Rac
Cineva din anturaj este dispus să te ajute necondiționat în realizarea unor obiective. Țelurile tale devin mult mai ușor de îndeplinit, întrucât te simți susținut de prieteni și colegi. Pe seară, Universul îți poate trimite anumite mesaje pe calea visului, intuiție, prin care să simți că ești pe drumul cel bun.

Horoscop Leu
Ar fi bine dacă ai lua în calcul posibilitatea de a pleca într-o vacanță împreună cu partenerul de viață, de fapt aceasta este soluția potrivită pentru a reaprinde flacăra dragostei, deoarece îți vor veni noi idei creative. Pe partea de sănătate vedem o tendință de vindecare în cazul în care suferi care suferi de o boală cronică.

Horoscop Fecioară
În această zi astrele predispun la stres, se întrevede ceva legat de muncă, acest domeniu al vieții va necesita mai multă atenție, cel mai probabil vei cere înțelegere de la toți cei dragi, pentru a fi lăsat să muncești în ritmul tău. Totuși fă tot posibilul să-ți îndeplinești și responsabilitățile de acasă.

Horoscop Balanță
Ascultă-ți instinctul și încearcă să nu trăiești pentru ceilalți. Sfera profesionala, în special, este sub îndoiala schimbării, te afli într-o dilemă în această zi, dacă să schimbi locul de muncă, profesia. Însă ești ținut pe loc de frica de necunoscut, de schimbare, de obligațiile pe care consideri că le ai de făcut față de colectivitatea în care activezi.

Horoscop Scorpion
Posibil că vei avea parte de surprize neplăcute. Din dorința de a-ți implementa ideile ingenioase riști să adopți un comportament neadecvat care să-i facă pe cei din anturaj să se îndepărteze de tine. La capitolul dragoste, astrele vor susține orice inițiativă de a trece la un alt nivel în relație, oficializare.

Horoscop Săgetător
O situație inopinată te poate predispune la visare, îți dorești mai mult de la viață, cu condiția să fii susținut din punct de vedere afectiv de către partenerul iubit. Posibil să se înregistreze dispute în cuplu, dar totul va fi trecător, recomandăm să nu fii sarcastic.

Horoscop Capricorn
Pe partea profesională s-ar putea să primești o propunere de colaborare tentantă ca urmare a comportamentului tău adecvat la locul de muncă. Pe de altă parte astăzi vei fi mai înțelegător cu prietenii din anturaj sau cu partenerul de viață, se pare că părerile lor de rău vor fi bune la ceva, vor ajunge la sufletul tău.

Horoscop Vărsător
O zi favorabilă pentru a câștiga bani cu ușurință, dar condiția este să nu forțezi norocul. Ai tendința de a începe mai multe treburi deodată, ar fi de folos o mai bună organizare a timpului. Dă dovadă de prudență când vorbești, pentru ca s-ar putea să nu îți poți respecta promisiunea făcută. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să nu neglijezi persoana iubită, există risc de certuri.

Horoscop Pești
Se anunță o zi nefavorabilă din punct de vedere financiar. Constați cu stupoare că un coleg, amic ți-a furat ideea de afacere pe care i-ai dezvăluit-o cu ceva timp în urmă, stricându-ți toate planurile. Chiar dacă acum nu mai ai ce face, pe viitor încearcă să fii mai secretos.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!