HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 13 octombrie 2018

13.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 13 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 13 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 13 octombrie 2018: Dorința de a câștiga.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 13 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Partea profesională nu pune probleme în această zi, te poți simți norocos, nu este exclus să optezi spre a începe o renovare, pentru a repara ceva în casă cu surplusul financiar venit în ultima perioadă. Totuși s-ar putea ca acest demers să se dovedească a fi cosisitor, va presupune multe deplasări.

HOROSCOP Taur
Tot ceea ce vei stabili în prima parte a zilei se pare că îți va da bătăi de cap, situația de la fața locului va fi diferită de ceea ce te așteptai, însă vei rezolva problema dacă te vei detașa. Alegerile pe care le vei face azi nu vor fi dictate de experiența acumulată în timp, ci de posibile emoții și gânduri negative, de aceea recomandăm să amâni deciziile importante pe altă zi.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Dacă ești într-o situație stresantă din pricina unei chestiuni financiare sau juridice, încearcă pe cât posibil să nu transferi starea ta de neliniște celor din jur. Mai bine te retragi pentru a căuta soluțiile potrivite și metodele pentru a îmbunătăți ceea ce ai de făcut

HOROSCOP Rac
Nemulțumirea pe care o simți acum nu provine din cauza faptului că ești dezamăgit de partenerul iubit, ci din faptul că nu ai observat la timp unele nereguli ale acestuia. S-ar putea ca acum să afli despre un secret al său, și de aceea să închei seara sub un nor de tristețe, dezamăgire.

HOROSCOP Leu
Încăpățânare poate fi cauza care te face astăzi să eșuezi. Nu ai ascultat de sfatul unui coleg și ai acționat fără să te gândești la consecințe, lucru care are repercusiuni negative. Ține cont și de părerile celor din jur, pentru ca pe viitor să ai o mai mare eficiență.

HOROSCOP Fecioară
Nu te încăpățâna să-ți impui cu forța ideile de afaceri, nu toți cei din jur au aceeași viziune asupra problemelor financiare. Însă cu răbdare și diplomație, încearcă să te faci înțeles. Sănătatea poate să ridice probleme dacă exagereazi pe partea profesională, pot să apară elemente de disconfort, care vor necesita mers la specialist.

HOROSCOP Balanță
Ai șanse mari să rezolvi ceea ce ți-ai propus pe partea profesională, dar nu uita să te relaxezi spre seară, reîncarcă-ți bateriile pentru perioada următoare. Poate că alături de partenerul de viața vei reuși să faci acest lucru. Sănătatea va cunoaște o îmbunătățire, astrele te vor ajuta să identifici sursa problemelor tale, pentru a vindeca o suferință.

HOROSCOP Scorpion
Nu este exclus că vei participa astăzi la un eveniment social în cadrul căruia vei reuși să te evidențiezi, se pare că prin umorul tău vei destinde rapid atmosfera și vei trece în centrul atenției. Astfel, vei reuși și tu să-ți reîncarci bateriile cu energie pozitivă.

HOROSCOP Săgetător
Șanse mari de a fi azi în centrul atenției, dar s-ar putea ca pe parcurs lucrurile să se schimbe și se recomandă să încerci pe cât posibil să nu spui tot ceea ce gândești cu voce tare, deși va fi greu să nu îți ceri drepturile. Pe seară se întrevăd complicații în sfera afectivă, din cauza stresului acumulat în cursul zilei.

HOROSCOP Capricorn
Totul ține de cuvânt, prestigiu, reputație și se pare că astăzi nu ești în formă pentru a accepta vreun compromis pe plan financiar, profesional. Nu este exclus ca cineva să te supere atât de tare încât să te facă să îți ceri dreptatea în instanță. Totuși, înainte de a lua decizia finală, ar fi bine să te mai gândești.

HOROSCOP Vărsător
Se pare că tot ce altă dată ai amânat, vrei să rezolvi astăzi. Însă deși ai capacitatea de a aduce îmbunătățiri pe plan profesional, nu neglija anumite probleme familiale. Se pare că cel drag nu îți oferă atenția de care ai nevoie, lucru care se suprapune și cu starea de oboseala.

HOROSCOP Pești
Posibil să beneficiezi de pe urma unor relații noi, să legi noi prietenii cu persoane din străinătate, care să ia naștere aparent întâmplător și, în urma discuțiilor, să se ajungă la ideea de a investi într-un proiect la care lucrezi. Totuși ar trebui să fii mai sceptic în privința persoanelor din anturaj, posibil ca cineva să dorească să profite de o mică neînțelegere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.