Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 11 iulie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 11 iulie 2020

Horoscopul zilei 11 iulie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Afacerile, începerea unei construcții, mutarea într-o casă nouă, au sorți de izbândă în această zi. Planurile vor fi duse la bun sfârșit. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
S-ar putea să ai senzația că cei din jur s-au aliat împotriva ta, nu vei fi chiar așa de încântat de ceea ce vei vedea sau auzi în această zi, însă totul este trecător, oricine poate greși. Cu toate acestea nu este exclus să te simți singur sau folosit.

Horoscop Taur
Tentația de a colabora cu cineva din anturaj pentru a obține rapid un câștig financiar poate ascunde o capcană pe care nu ești capabil să o vezi. Analizează cu atenție termenii și condițiile. Posibil ca pe plan relațional, dacă ești singur, acum să fii mai îndrăzneț în abordarea unui posibil partener, însă acesta se va dovedi a fi o alegere nepotrivită.

Horoscop Gemeni
Posibil ca pe seară ca să începi să rezolvi unele lucruri ce țin de serviciu, ceea ce nu va fi pe placul partenerului care are o dispoziție romantică. Atenție la ceea ce vei spune în această zi, mai cu seamă referitor la rudele din partea partenerului, poate pleca de aici o ceartă de mari proporții din care cu greu vei ieși.

501
0
SHARE

Horoscop Rac
Se pare că vei fi susținut de Univers pentru a face o impresie bună, a ține un discurs, a obține o colaborare. Sentimental, încearcă să îndeplinești una din dorințele partenerului de viață. Acesta suferă deoarece în ultima vreme ți-ai dedicat tot timpul sarcinilor de la lucru și ai negrlijat relația.

Horoscop Leu
Posibil să faci astăzi un efort și să reușești să te deconectezi de la grijile cotidiene, pentru ca să acorzi mai mult timp celor dragi din familie sau din anturaj și să-ți acorzi timp pentru tine. Pe viitor vei constata cu bucurie că randamentul pe plan profesional crește după o zi de odihnă.

Horoscop Fecioară
Deși ești favorizat să întâlnești persoane cu potențial financiar, care te vor remarca și îți vor propune să le fii în echipă, schimbarea locului de muncă nu este azi susținută de astre. Activități neprevăzute pot să îți dea peste cap un plan conceput de ceva vreme, te înfurie faptul că nu progresezi în ritmul dorit, însă cu răbdare vei reuși.

Horoscop Balanță
Nevoia exagerată de stabilitate în relație poate fi principalul motiv pentru o despărțire, de aceea este bine să te mai relaxezi și să nu mai emiți judecăți preconcepute. Aceast lucru îți poate afecta productivitatea, nu apare nimic grav, însă sunt posibile pierderi financiare minore din cauza unor cheltuieli nejustificate.

Horoscop Scorpion
Pe partea profesională beneficiezi de un aspect astral benefic, care va favoriza orice inițiativă, demers inițiat în ultimile luni. Încearcă să-ți faci ordine în gânduri, pentru a maximiza eforturile. Posibil să te asociezi cu persoane noi, să experimentezi alte stări care te vor propulsa în carieră

Horoscop Gemeni
Posibil ca pe seară ca să începi să rezolvi unele lucruri ce țin de serviciu, ceea ce nu va fi pe placul partenerului care are o dispoziție romantică. Atenție la ceea ce vei spune în această zi, mai cu seamă referitor la rudele din partea partenerului, poate pleca de aici o ceartă de mari proporții din care cu greu vei ieși.

Horoscop Capricorn
Profesional, se pare că ești pe val, faci impresie bună, cineva din anturaj îți poate solicita expertiza, de aici pot ieși ceva bani în plus. Relațional, situația de criză în care te afli în relația de cuplu va fi depășită datorită ideilor tale salvatoare. Ieșirea la plimbare va schimba starea de dispoziție, iar ziua se va încheia cu o dulce împăcare.

Horoscop Vărsător
Dorința de a iubi necondiționat se înfiripează în sufletul tău, iar o dragoste la prima vedere poate apărea ca prin minune, datorită dispoziției romantice în care te afli. Finele zilei aduce liniște sufletească, compasiune, declarații de dragoste, sezualitate, trăiri erotice.

Horoscop Pești
Recomandăm ca pe contexul astrologic de azi să te ferești de tot ce înseamnă ilegal, deoarece în viitorul apropiat totul va ieși la suprafață, iar consecințele nu vor fi pe placul tău. Dacă dorești să schimbi locul de muncă, se pare că vei ezita, însă cel mai probabil că vei primi un pont, poate că cineva drag îți va oferi un sfat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!