HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 09 martie 2019

09.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 09 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 09 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 09 martie 2019: Șanse sporite de a găsi soluții ingenioase

pentru a scăpa de datorii. Oportunitățile vor fi la tot pasul, dar intuiția trebuie ascultată.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 09 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Astăzi se întrevede o tendință de schimbare, de a reorganiza o echipă, de a aduce ceva nou în activitatea desfășurată. Însă vei constata că nimeni nu te susține și te vei simți singur.

Prin urmare sunt șanse mai mari să te apropii de sufletul tău, pe care să îl hrănești cu compasiune, încredere, înțelepciune, devotament și recunoștință față de tine.

HOROSCOP Taur
În sfera profesională, dacă ai ajuns la capătul răbdării la locul de muncă și dorești să fii răsplătit pentru efortul depus, încearcă să îți ceri drepturile. Pe seară, sunt șanse mari să auzi vești despre un prieten care a încercat să profite de tine, însă nu te necăji, vei deveni mult mai înțelept în urma acestei posibile experiențe neplăcute.

HOROSCOP Gemeni
Ai șanse mari de a beneficia de oportunități noi oferite de Univers, pe toate domeniile vieții. Fii vigilent, încearcă să-ți controlezi lipsa de răbdare, pentru a nu lua decizii greșite. Pe seară , nu este exclus să inițiezi o discuție din dorința de a ajuta o rudă pentru a a-și obține drepturile în instanță

HOROSCOP Rac
Dacă ai schimbat relativ recent locul de muncă, în această zi sunt șanse să ieși în oraș cu noii colegi de muncă, să îi analizezi, pentru a ști cum să lucrezi mai eficient cu ei pe viitor. Totuși nu exagera cu întrebările indiscrete, s-ar putea ca aceștia să nu înțeleagă adevăratul tău motiv și să creadă că vrei să-i manipulezi.

HOROSCOP Leu
O faptă bună este principala reușită a zilei de azi, aduci speranță în sufletul unui prieten care îți cere ajutorul, ceea ce îl va ajuta să iasă din starea negativă în care se află. Pe de altă parte se recomandă vigilență, apare riscul de a pierde un lucru de valoare.

HOROSCOP Fecioară
O zi cu surprize plăcute la negocieri, dezbateri, discuții cu prietenii. De aceea fii cât mai atent la oportunitățile care vor apărea și valorifică-le în timp util. Totuși, atenție la deplasări, chiar dacă mergi regulamentar, cineva din trafic poate să aibă ceva cu tine. Pe seară, nu se întrevăd tensiuni cu partenerul de viață.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.