HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 09 februarie 2019

09.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 09 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 09 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 09 februarie 2019: O formă de discurs adecvată poate salva

situațiile înrăutățite, scăpate de sub control... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 09 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Cineva din străinătate îți propune o ofertă de nerefuzat, chiar dacă acum nu ești hotărât, posibil pentru că simți că ceva nu este în regulă, încearcă să te consulți și cu familia înainte de a da un răspuns definitiv.

Stresul din ultima perioadă poate aduce și ceva probleme de sănătate, pot reveni în actualitate acele boli mai vechi. O vizită la medic, o ședință la spa sau un masaj de relaxare ar fi recomandate.

HOROSCOP Taur
Evită azi speculațiile care promit câștiguri fabuloase, chiar dacă sunt tentante. Deciziile tale ar putea fi rezultatul egoismului, lăcomiei și acest lucru te-ar putea costa timp și bani. În schimb, se pare că poți clarifica unele aspecte rămase din urmă nelămurite pe partea sentimentală.

HOROSCOP Gemeni
Ai șanse ca după o perioadă de certuri, tensiuni în relație acum să lași sabia jos, pentru a discuta cu calm cu partenerul o problemă importantă pentru bunăstarea ta sentimentală. Iubirea cunoaște alte dimensiuni, ți se deschid porțile sufletului pentru sentimente sincere, dar ai grijă să nu-ți pui tot sufletul deodată pe tavă, s-ar putea să ieși șifonat.

HOROSCOP Rac
Starea de amorțire în care plutești acum nu va aduce rezultate bune pe partea sentimentală. Te chinui singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut și să trăiești în prezent. Ar fi bine ca relațiile obișnuite de dragoste, care nu mai aduc palpitații sau instict afectiv, să fie abandonate și înlocuite cu unele noi.

HOROSCOP Leu
Nu este momentul potrivit pentru a începe o discuție pe teme de interes maxim, se poate ajunge la o ceartă. S-ar putea ca interlocutorul să fie mai bine informat decât tine și să te pună în umbră. În schimb este o zi bună pentru reorganizarea locului de muncă, stabilirea priorităților pe plan profesional.

HOROSCOP Fecioară
Te simți astăzi în postura unei gospodine care dorește să facă o prăjitură, dar deși are rețeta scrisă pe o foaie de hârtie, nu dispune de toate ingredientele necesare. Pe plan profesional, asta s-ar traduce prin faptul că pentru a progresa mai ai nevoie de ceva experiență practică, nu numai de teorie. De aceea, va trebui să mai aștepți până condițiile vor fi favorabile.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.